Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Πάντως αυτό τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο κι όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε και το επόμενο, γιατί απλά πάνω απ΄ όλα προέχει η υγεία των ανθρώπων  Να μην έχουμε όμως παράπονο, αφού υπάρχουν αγώνες την Κυριακή, αλλά όχι στα γήπεδα. Έχουμε αγώνες στα Περιφερειακά και στα Δημοτικά Συμβούλια, αφού εκεί θα εκλέξουν τα προεδρεία τους. Έχουμε και ντέρμπι σε κάποιους Δήμους, αλλά.... το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό από το Σάββατο!!!!! 

- Πάντως υπάρχουν Δήμοι στους οποίους θα έχουμε δύο υποψηφίους, αλλά είναι δύσκολο τουλάχιστον στους δήμους της Εύβοιας, άλλος υποψήφιος, εκτός από αυτόν που πρότεινε ο δήμαρχος και η παράταξή του.

- Για να εκλεγεί κάποιος άλλος, πάντα από την παράταξη του δημάρχου, θα πρέπει να συγκεντρώσει την ψήφο των 2/3 από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό τουλάχιστον λέει η εγκύκλιος και θα πρέπει να το λάβουν υπ΄ όψιν τους, αυτοί που θέλουν να κάνουν αντάρτικο.

- Ελπίζουμε οι της αντιπολίτευσης, να μην κάνουν λάθος και να μην πιέζουν κάποιους ώστε "να γίνουν αντάρτες", γιατί για παράδειγμα στους 45 θα πρέπει να συγκεντρώσουν 30 ψήφους, στους 41 τους 27, στους 33 τους 22, στους 27 τους 18 κλπ. Θα δημοσιεύσουμε αργότερα την εγκύκλιο για να ξέρουν όλοι το πως θα είναι η όλη διαδικασία.

- Χθες Παρασκευή έφτασε μια πληροφορία η οποία αφορούσε πρόεδρο σωματείου και θεωρήσαμε καλό να τον ενημερώσουμε. Ίσως ήταν λάθος μας, αλλά το προσπαθήσαμε αν και αυτό τελικά δεν έγινε, αφού δεν απάντησε. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Την καλημέρα μας και στον φίλο ο οποίος μας είπε κάποια πράγματα για το τι θα συμβεί με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν είτε το 2023, είτε τον Οκτώβριο του 2022.

- Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο. Όταν θέλεις να είσαι στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος προς κάθε κατεύθυνση και να μοιράζεις δίκαια την όποια "πίτα" διαθέτεις και όχι να δίνεις όλη "την πίτα" σε έναν και να θέλεις οι άλλοι "να σε παίξουν" με ένα κομματάκι ας πούμε σπανακόπιτας!!!!!