Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Τελικά πάντα σε Εθνικές και Θρησκευτικές γιορτές κι εκεί όπου θα στηθεί μια εξέδρα, θα βρεθεί επάνω της και μια "γλάστρα". Αυτό το συναντάμε τακτικά και το έχουμε δει και στην Εύβοια και ιδιαίτερα στην Χαλκίδα. Σε άλλες περιοχές πάντως, έχουμε γλάστρες με αληθινά φυτά και όχι πλαστικά!!!! Έχουμε μια απορία. Ποιος είχε την ιδέα να στήσει εξέδρα μπροστά από το δημαρχείο στην..... παραλία της Χαλκίδας;;;;

- Όταν είσαι επισκέπτης σ΄ έναν νομό και το δηλώνεις, δεν μπορείς να θέλεις και την ψήφο των πολιτών του νομού. Κάποια στιγμή εδώ στην Εύβοια θα πρέπει όλοι να το καταλάβουμε και να ψηφίζουμε ανθρώπους οι οποίοι ζούνε ανάμεσά μας και όχι αυτούς που έφυγαν στα 18 τους χρόνια, ζούνε στην Αθήνα, εκεί έχουν την οικογένειά τους και την δουλειά τους, εκεί ψήφιζαν μέχρι χθες και μετά από πολλά χρόνια να θέλουν να είναι υποψήφιοι στην Εύβοια. 

- Διαβάστε τι έγραψε την ημέρα των Φώτων μια κυρία η οποία θέλει να είναι υποψήφια στην Εύβοια: "Επισκέφτηκα σήμερα τη Χαλκίδα για τον αγιασμό των υδάτων"!!!!!! Το επισκέφτηκα το έγραψε η ίδια και όχι εμείς και δεν λέει ψέματα.

- Πάντως είναι αλήθεια πως τα περισσότερα ενημερωτικά μέσα δεν πρόβαλαν την επίσκεψή της, φυσικά για τους γνωστούς λόγους.