Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, ούτε καλημέρα δεν έχουμε ανταλλάξει με τους διοικούντες τον ΛΗΛΑ Βασιλικού και ούτε επιδιώξαμε την οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Δεν τους γνωρίζουμε καν τους ανθρώπους και κόψαμε οποιαδήποτε σχέση με την ομάδα, από την ώρα που η τότε διοίκηση, παρέδωσε ουσιαστικά την ομάδα στα χέρια μιας κυρίας και.... από τότε δεν μπορεί η ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

- Για μας το κακό ξεκίνησε τότε και κάποιοι ήταν τυφλωμένοι και δεν έβλεπαν το κακό που θα ερχόταν. Τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά και πάλι καλά που δεν ήρθαν και χειρότερα, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και προσωπικά για κάποια μέλη της τότε διοίκησης.

- Δυστυχώς σήμερα, κάποιοι οι οποίοι έχουν τεράστια ευθύνη, γιατί οδήγησαν τον ΛΗΛΑ εδώ που είναι σήμερα, παριστάνουν τους σωτήρες και θέλουν πάλι να ελέγξουν την ομάδα. Ας αφήσουν ήσυχη την ομάδα να βρει τον δρόμο της και ας κοιτάξουν τις δουλειές τους. Εμείς δεν θ΄ ανοίξουμε διάλογο με κανέναν της διοίκησης και φυσικά ούτε με ανθρώπους της πρώην διοίκησης, ούτε με αυτούς που παριστάνουν πως εκπροσωπούν την ομάδα μέσα από συνδέσμους ή κάτι άλλο. 

- Εμείς θα συζητάμε μόνο με ανθρώπους που βοηθούν κι ας μην είναι στην διοίκηση. Θα βάλουμε πλάτη στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα, μήπως και παραμείνει στην κατηγορία. Ότι πάντως κι αν γίνει στο τέλος, στον ΛΗΛΑ πρέπει ν΄ αλλάξουν τα πάντα και να γίνει μια νέα αρχή.