Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Ο κορονοϊός κόβει βόλτες παντού και χτυπά χωρίς διακρίσεις. Φταίμε όμως όλοι μας, αφού ακόμη και σήμερα με τόσα πολλά κρούσματα, δεν λέμε να βάλουμε μυαλό. Έχει η άλλη κρούσμα στο σπίτι της και δεν λέει να μπει σε καραντίνα για 5 μέρες. Κάνει τις βόλτες της στην αγορά, πηγαίνει για καφέ, πάει να κάνει προπόνηση σαν να μην τρέχει τίποτα!!!! Ο άλλος πιστεύει πως θα τον προστατέψει ο Θεός και η Παναγιά και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλήθεια γιατί δεν αφήνει απλήρωτη και την δόση του δανείου του ή τον λογαριασμό του ....τηλεφώνου του, για να πάει να του τον πληρώσει κάποιος Άγιος;;;; 
 
- Άποψή μας είναι πως η κυβέρνηση έπρεπε να κλείσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν το τηρούν οι περισσότεροι. Ας θυμώσει όποιος θέλει μ΄ αυτά που γράφουμε, αλλά είναι τραγικό όλοι να έχουν κρούσματα αλλά να μην προσέχουν, να μην τηρούν τα μέτρα, να είναι ανεμβολίαστοι και να θέλουν και τις αθλητικές εγκαταστάσεις ανοιχτές, για τους γνωστούς λόγους.

- Ο Τσίπρας περίμενε την απόφαση των ειδικών και της κυβέρνησης και μόλις είπανε ν΄ ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, βγήκε και είπε πως δεν έπρεπε ν΄ ανοίξουν. Αν η ειδικοί και η κυβέρνηση έλεγαν να μην ανοίξουν ο Τσίπρας θα έλεγε ν΄ ανοίξουν!!! Μιλάμε για πολιτικό ΟΦΑ, δηλαδή όπου φυσάει άνεμος.

- Πόσες ψήφους θα πάρει  το πρόσωπο που θα προτείνει η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου; Κανονικά θα έπρεπε όλοι να το ψηφίσουν, αφού ο νόμος ορίζει πως πρόεδρος θα είναι σύμβουλος από την παράταξη της δημάρχου. Κι όμως δεν θα ψηφίσουν όλοι, αλλά εμείς περιμένουμε να δούμε, τι θα κάνει κάποιος ο οποίος έχει θεσούλα αφού του την έδωσε η δήμαρχος. Αν πάντως πει ΟΧΙ ή ΛΕΥΚΟ για να μην θυμώσουν οι σύντροφοί του, καλά θα κάνει να παραιτηθεί και από την θεσούλα. Σε δυο βάρκες δεν πρέπει να πατάμε.

- Ο Φάνης Σπανός, ο Περιφερειάρχης μας, έχει παντού φίλους και μάλιστα πολλούς. Αυτό δεν σημαίνει πως οι φίλοι του μπορούν να παίζουν παιχνιδάκια και να παριστάνουν πως τον επηρεάζουν. Αυτοί που το κάνουν, μάλλον δεν ξέρουν τον Φάνη και θα χρειασθεί να τον μάθουν πριν εκτεθούν.

- Αύριο η μεγάλη γιορτή των Φώτων και θα παρακαλέσουμε κάποιους κυρίους να μην κρατούν ομπρέλα, μήπως και τους φωτίσει ο Θεός. Λέτε να δούμε και τον Αλέξη να κάνει τον Σταυρό του και να ελευθερώνει περιστέρια;;;;;; Χρόνια Πολλά και καλή φώτιση.