Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Ελπίζουμε πως όλοι πήραμε μια δόση φώτισης χθες και ίσως τώρα όλοι να σπεύσουν να πάρουν και τις απαραίτητες δόσεις του εμβολίου, ώστε να τελειώσουμε κάποια στιγμή με τον κορονοϊό. Δυστυχώς τα κρούσματα είναι πολλά και κάποιοι δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά. Αφού δεν θέλουν κάποιοι να εμβολιασθούν, επιδιώκουν να είναι όλα κλειστά για να πάρουν αποζημιώσεις κλπ. Επιδιώκουν να είναι κλειστά τα σχολεία, ώστε να μην πηγαίνουν στις δουλειές τους, για να προσέχουν τα παιδιά τους, αλλά μέχρι σήμερα δεν έκαναν τα εμβόλια για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους.... και όλον τον κόσμο. Ας τελειώσει λοιπόν αυτό το παραμύθι. Όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ας αναλάβει τις ευθύνες του κι ας μην πληρώνουν οι εμβολιασμένοι γι΄ αυτόν.

- Την Κυριακή θα έχουμε εκλογή προεδρείων στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει μια ρευστή κατάσταση και οι αποφάσεις θα παρθούν ίσως λίγο πριν την διαδικασία. Πάντως καλό θα είναι ν΄ αλλάξουν τα προεδρεία και να μην είναι τα ίδια πρόσωπα για 4 χρόνια. 

- Ακούμε για προέδρους που δεν θέλουν ν΄ αφήσουν την καρέκλα για κανέναν λόγο και πιέζουν τους δημάρχους. Λάθος αυτή η τακτική και προσβάλλει την νοημοσύνη όλων και η δήμαρχοι δεν πρέπει να υποκύψουν στα θέλω κανενός.

- Γιατί άραγε θα πρέπει να μείνει το ίδιο πρόσωπο στην καρέκλα, όταν σε πολλές περιπτώσεις δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να επιβάλλει την τάξη σε συνεδριάσεις και άφηνε κάποιους να προσβάλλουν μέλη της Δημοτικής Αρχής; Γιατί να μείνει κάποιος στην θέση του όταν δεν κατάφερε να τηρεί τον κανονισμό και ο καθένας να μιλάει όποτε θέλει και για όσο χρόνο θέλει;

- Κυρίες και κύριοι δήμαρχοι, ξέρετε πως πλέον δεν έχετε και μεγάλη ανάγκη από την ψήφο κάποιων, αν απειλήσουν πως αν δεν μείνουν στην θέση τους θα ψηφίζουν αρνητικά. Ας το κάνουν. Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει και θα τους κρίνει την ώρα της κάλπης. Εμείς μετά τις διαδικασίες της Κυριακής θα αναφερθούμε στο τι συνέβη και γιατί.