Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Θα συνεδριάσουν την Κυριακή Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια για να εκλέξουν προέδρους, αντιπροέδρους, γραμματείς κλπ. αφού συμπλήρωσαν ήδη 2 χρόνια. Τα προεδρεία που θα εκλεγούν θα έχουν θητεία μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2023. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να έχουν όλοι ένα δημιουργικό 2022, προς όφελος των Δημοτών. Να ευχηθούμε να είναι λιγότεροι αυτοί που απλά κάνουν θόρυβο και περισσότεροι αυτοί που ....πραγματικά υπηρετούν τον πολίτη.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων θα προεδρεύσει ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής. Το σημειώνουμε για να το εμπεδώσουν, αυτοί που δεν μπορούν να τον χωνέψουν με τίποτα. Κυρίες και κύριοι, ο Γουρνής δεν θα προεδρεύσει τυχαία. Ο κώδικας Δήμων είναι αυτός που λέει πως προεδρεύει ο πρώτος των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης και ο Γουρνής ήταν ο πρώτος. Θα σφίξει λίγο το στομάχι κάποιων, αλλά ευχόμαστε να το ξεπεράσουν.

- Σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Χαλκιδέων θα συζητηθεί το θέμα της παροχής νερού στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ στα όρια με την Ερέτρια και η συζήτηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πληροφορίες μας λένε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, έχει πολύ γεμάτο το οπλοστάσιό της και θ΄ αποδείξει πως έκανε αυτό που δεν έκαναν εδώ και πολλές δεκαετίες οι προηγούμενοι και πως οι Παγώνης και Καθαροσπόρης "είχαν την τιμή" να έχουν υπογράψει μια σύμβαση με ιδιώτη το 2018, η οποία όμως δεν είχε καμία σχέση με την νομιμότητα.