Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Μπορεί να έρχεται ένα νέο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν θα έχουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού ο κορονοϊός θερίζει στην κυριολεξία και οι ομάδες έχουν αρκετά κρούσματα. Όλα δείχνουν πως κανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί τουλάχιστον μέχρι και τις 28  Ιανουαρίου και βλέπουμε. Η ΕΠΣΕ σωστά έπραξε και διέκοψε τους αγώνες και καλά θα κάνει να μην τους ξεκινήσει μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό, αφού στα γήπεδα της Εύβοιας, δεν υπάρχει τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου και αυτό .....το γνωρίζουν όλοι.

- Τελικά τι έχουμε στον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων; Απομακρύνθηκε ή παραιτήθηκε ο προπονητής κύριος Παπαρίδης; Το ρωτάμε για να διαπιστώσουμε πόσο μεγάλο ήταν το ΣΟΚ στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με το που κυκλοφόρησε η είδηση. Πάντως σε κάποια ποδοσφαιρικά στέκια, κυκλοφόρησαν και ανέκδοτα για το θέμα και έπεσε πολύ γέλιο.

- Εμείς δεν έχουμε άποψη, αλλά δεν καταλάβαμε την δήλωση του προπονητή o οποίος είπε πως ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την ομάδα, άρα δεν παραιτήθηκε, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να σταματήσει η μουρμούρα, από αυτούς που δεν πέρναγε το δικό τους!!!!

- Ποιοι ήταν αυτοί κύριε Παπαρίδη; Ήταν παράγοντες; Ήταν ποδοσφαιριστές; Ήταν φίλαθλοι; Τι ήθελαν αυτοί;  Πάντως επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν κερδίσατε ούτε την ΣΚΥΡΟ, ούτε τον ΝΗΛΕΑ, ούτε τον ΔΥΣΤΟ, αλλά ούτε και τον ΕΡΜΗΛΙΟ στον πρώτο γύρο, ενώ στον Β΄ γύρο η ομάδα θα παίξει εκτός με ΖΑΡΑΚΕΣ, ΜΑΡΜΑΡΙ, ΣΚΥΡΟ, ΕΥΒΟΪΚΟ και ΔΥΣΤΟ.

- Την ομάδα ανέλαβαν να την ενεργοποιήσουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι προφανώς και ξέρουν ποδόσφαιρο και δεν μπορείτε να λέτε πως ζήτησαν την απομάκρυνσή σας, επειδή δεν πέρναγε το δικό τους. Όταν ένας προπονητής δέχεται παρεμβάσεις, τότε παίρνει το καπελάκι του και φεύγει και δεν περιμένει να τον απομακρύνουν.

- Δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια, παρά μόνο την δική σας, αλλά ξέρουμε πως ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ δεν είχε ως στόχο την παραμονή. Αυτό το λέτε τώρα εσείς.