Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Σας έχουμε σήμερα καλές πληροφορίες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια. Όπως είναι γνωστό σε όλους στο ψηφοδέλτιο θα είναι 8 υποψήφιοι εκ των οποίων 3 το λιγότερο θα είναι γυναίκες. Πάμε λοιπόν να δούμε  πως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή. Θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υποψήφιοι οι 3 βουλευτές.
Κεδίκογλου, Ζεμπίλης και Πνευματικός.
Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος και ένας προερχόμενος από τους Περιφερειακούς και ένας γιατρός ο οποίος είναι πολύ αγαπητός.... στον κόσμο.
Τι απέμεινε; Οι 3 γυναίκες που θα είναι υποψήφιες.

- Η κυρία Άννα Παππά λογικά θα είναι υποψήφια, αφού καλά τα πήγε στις τελευταίες εκλογές και μία ακόμη κυρία προερχόμενη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μπορεί η 3η κυρία να είναι η κυρία Νικολάου, αφού αυτό δηλώνει η ίδια και μπορεί αυτό να το συμφώνησε και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά ο κ. Μητσοτάκης, δεν ψηφίζει στην Εύβοια!!!!!

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς γράφουμε την άποψή μας και ειλικρινά θα θέλαμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς την ΔΕΕΠ Εύβοιας. Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της; Θα παρέμβει ώστε να σταματήσει ο καθένας να δηλώνει υποψήφιος και να κάνει προεκλογικό αγώνα σε μια περίοδο που όλοι πρέπει να δίνουμε την μάχη για τον κορονοϊό και να απαιτούμε την λύση προβλημάτων για την Εύβοια;

- Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, επιτρέπεται σε κάποιον να δηλώνει δημόσια και επίσημα πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής και να καπελώνει ακόμη και τους εκλεγμένους βουλευτές, κάνοντας προεκλογικό αγώνα, ενώ οι βουλευτές μας δίνουν τον αγώνα τους στην Βουλή και όχι μόνο;

- Κύριοι της ΝΔ, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην Εύβοια, αν συνεχιστεί το φαινόμενο "της επέλασης των επισκεπτών"  οι οποίοι θέλουν να είναι υποψήφιοι. Στην Εύβοια υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα, τα οποία ζούνε εδώ και τα γνωρίζει ο κόσμος. Μην επιλέγετε ως υποψηφίους πρόσωπα που είναι "επισκέπτες" στο νομό, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.