Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

...σουτάκια

 - Εμείς έχουμε καθαρότατη άποψη για την ΕΠΣ Εύβοιας και κανείς δεν θα μας την αλλάξει. Ενοχλήθηκαν κάποιοι επειδή γράψαμε πως καλά έκανε η ΕΠΣΕ και προχώρησε στην αναβολή των αγώνων της Τετάρτης και γράφουμε πάλι πως καλά θα κάνει να προχωρήσει σε αναβολή και των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων τουλάχιστον μέχρι 20 Ιανουαρίου 2022, για να προστατέψει την υγεία όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αφού τα κρούσματα είναι πολλά. Κύριοι η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν θα χαθεί ο κόσμος αν.... τα πρωταθλήματα τελειώσουν λίγο αργότερα. 

- Πήραν χρήματα τα σωματεία από την κυβέρνηση και αυτό θα πρέπει να το τονίσουμε και να μην ξεχνούν κάποιοι, πως είχαν πολλά χρόνια να δούνε ευρώ στο ταμείο τους. Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο υπουργός κύριος Αυγενάκης, έκαναν πράξη τις δεσμεύσεις τους και κάθε χρόνο ενισχύουν τα σωματεία που είναι στο αθλητικό μητρώο. Αλήθεια γιατί κατάπιαν την γλώσσα τους, αυτοί που κατηγορούσαν τον Αυγενάκη και μάλιστα δημόσια;;;;

- Οφείλουμε να γράψουμε, πως ο γραμματέας της Ένωσης κύριος Πίσχινας ήταν ένας από αυτούς που κατηγορούσε τον Αυγενάκη, επειδή ζητούσε πολλά δικαιολογητικά για την εγγραφή σωματείων στο αθλητικό μητρώο, αλλά ο ίδιος βοήθησε όσα σωματεία ήθελαν να κάνουν εγγραφή και τελικά σήμερα έχουν χρήματα στο ταμείο τους.

- Κύριε Πίσχινα, καλά κάνατε και βοηθήσατε τα σωματεία και είδατε κι εσείς πως η κυβέρνηση και θέλει και μπορεί και πως ο κύριος Αυγενάκης προσπαθεί και τα καταφέρνει. Αγαπητέ Γιώργο, εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν μας καθοδηγεί κανείς. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά κανενός και ξέρεις καλά την άποψή μας. Η ΕΠΣΕ έχει ΔΣ, αλλά δεν έχει αυτό που όλοι θα θέλαμε. Τέλος πάντων δεν θα το αναλύσουμε και πάλι σήμερα. Είσαι κοντά στα Σωματεία και δεν μας απασχολεί το πως και το γιατί. Είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις ώστε το επόμενο ΔΣ της ΕΠΣΕ, να είναι καλύτερο από κάθε άποψη και πιστεύουμε πως θα το κάνεις.