Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού ......

 - Ας αφήσουν όλοι στην άκρη τα αστεία και το παραγοντιλίκι κι ας φροντίσουν ώστε την ομάδα να την διοικούν πρόσωπα που μπορούν να διαθέσουν κάποια χρήματα και να μπορούν να πείσουν ποδοσφαιριστές αλλά και χορηγούς. Ο ΛΗΛΑΣ εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορεί να έχει ρόλο πρωταγωνιστή γιατί δεν είχε μια διοίκηση η οποία να μπορούσε να οργανώσει την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Όλοι δοκίμασαν και δυστυχώς απέτυχαν. Ο ΛΗΛΑΣ με σιγουριά πάει προς το χειρότερο, επειδή κάποιοι έπαιξαν στην πλάτη του...
Τώρα, αυτοί που έφεραν στην θέση του προέδρου τον κ. Νερούτσο, τώρα του ζητούν να παραιτηθεί!!!!!
Αυτά είναι τα αστεία της υπόθεσης.
Τον έφεραν προφανώς για να μην σκάσει στα χέρια τους η φούσκα που είχαν δημιουργήσει και τώρα θέλουν να έρθουν πάλι ως σωτήρες.
Ο άλλος παριστάνει πως είναι από μόνος του ένας σύνδεσμος φιλάθλων και ζητάει ότι ζητάει και την ίδια στιγμή προτείνει και ποδοσφαιριστές ως μεγάλος μάνατζερ.
Κύριοι, αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει τίποτα ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα. Η σημερινή διοίκηση, αν θέλει να βοηθήσει την ομάδα, θα πρέπει να καλέσει 5 - 6 γνωστούς ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν με κάποιους τρόπους και να τους ορίσει ας πούμε ως μια επιτροπή για να διαχειρισθεί την ομάδα.
Μόνο έτσι θα έχει ηρεμία η ομάδα, μόνο έτσι θα έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά, ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό και μετά να μπει η ομάδα σε νέες βάσεις.
Για το σημείο που έφτασε η ομάδα έχουν όλοι ευθύνες και όποιος αντέχει, ας καθίσουμε το Καλοκαίρι να τις αναλύσουμε.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν πρέπει να ξαναχρησιμοποιηθεί από κανέναν και για κανέναν λόγο.
Να τον διοικούν αυτοί που μπορούν να τον στηρίξουν οικονομικά και όλοι οι άλλοι να προσφέρουν στην ομάδα, χωρίς να είναι μέλη της διοίκησης.
Άποψή μας είναι πως η ομάδα θα έχει τον χρόνο να ενισχυθεί και να κάνει και μια μίνι προετοιμασία, ώστε να εμφανιστεί καλύτερη όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.