Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά κύριε Καρατζά

 - Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου κ. Μίλτο Καρατζά για τις ευχές του και για τα όσα έγραψε στο μήνυμα που μας έστειλε και να του γράψουμε πως πιστεύουμε στον σημερινό ΝΗΛΕΑ, γιατί γνωρίζαμε τον ΝΗΛΕΑ πριν την πανδημία και πως λειτουργούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Πιστεύουμε στον ΝΗΛΕΑ γιατί οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα κι αν παραμείνει μακριά από ίντριγκες και "τα θέλω κάποιων", τότε.... και τους στόχους θα πετύχει και υγεία θα έχει διοικητικά και αγωνιστικά.
Κύριε Καρατζά εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και την στηρίζουμε σε στοιχεία που έχουμε. Προσωπικά δεν έχουμε παρακολουθήσει τον ΝΗΛΕΑ, αλλά δεν κρύψαμε ποτέ πως μιλάμε με ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν ποδόσφαιρο και έχουν δει τον ΝΗΛΕΑ. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και μας λένε την αλήθεια.
Μπορεί κάποιοι να μας λένε πως "τα πήραμε" και γι΄ αυτό γράφουμε καλά λόγια, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως όχι μόνο δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί εδώ και χρόνια ούτε μ΄ εσάς, ούτε με τον πρόεδρο κύριο Κατσινή.
Τους ενοχλεί η άποψή μας. Τους ενοχλεί που το apopsignomi τολμά και γράφει την άποψή του και θα κριθεί γι΄ αυτό. Τους ενοχλούν πολλά, αλλά δεν μας πειράζει.
Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ κάποια διαφήμιση ή κάτι άλλο από παράγοντες του ΝΗΛΕΑ και δεν το συνηθίζουμε. 
Εμείς δεν είμαστε "με όλους". Γράφουμε ελεύθερα την δική μας άποψη.