Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα θα πάνε καλά και απλά πρέπει να έχουμε θετικές σκέψεις και όχι αρνητικές. Μην ακούτε αυτά που σας λένε κάποιοι, αφού μπορεί οι τιμές σε όλα τα είδη να έχουν ανέβει, αλλά αν προσέξουμε λιγάκι θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν προϊόντα τα οποία μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς σε χαμηλές τιμές. Αν το αρνί και το κατσίκι πας να το αγοράσεις από την μπουτίκ του Κωστέτσου φυσικά και θα το πληρώσεις 20 ευρώ το κιλό, ενώ αν πας να το πάρεις από τον φίλο σου.... κτηνοτρόφο θα το πάρεις με 7 - 8 ευρώ το κιλό. Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν. Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε έρευνα αγοράς και όχι ότι μας σερβίρουν. 

- Έφτασαν λέει τα μακαρόνια 1 ευρώ το πακέτο!!! Αυτά τα μακαρόνια θα τ΄ αφήσω στο ράφι να βγάλουν σκουλήκια και θα πάρω αυτά που έπαιρνα πάντα με την ετικέτα του κάθε σούπερ μάρκετ.  Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί δεν βάζουμε μυαλό και γιατί δεν ψαχνόμαστε.

- Χθες είχαμε και την παρουσίαση των ομάδων και των διαιτητών του τελικού κυπέλλου Εύβοιας. Όλα λένε πήγανε καλά, αλλά εμείς θα γράψουμε πως έγιναν λάθη και δεν ήταν και τόσο καλή η εικόνα. Αυτά όμως θα τα γράψουμε κατά την διάρκεια της ημέρας.

- Οι δημοτικές αρχές θα διοικούν τους δήμους τους, μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2023. Θα κάνουμε λοιπόν Χριστούγεννα του 2022 κα 2023 με αυτούς που σήμερα διοικούν, όπως και Πάσχα 2022 και 2023. Πως λοιπόν κύριε παπάντζα, βγαίνεις και λες πως θα είναι το τελευταίο Πάσχα και τα τελευταία Χριστούγεννα για τον κάθε δήμαρχο;;; Να γιατί δεν θα γίνεις δήμαρχος εσύ, αφού δεν ξέρεις να μοιράζεις 2 γαϊδουριών άχυρο!!!

- Να στείλουμε την καλημέρα μας σ΄ έναν άνθρωπο που εκτιμούμε πολύ κι ας μας θυμώνει. Φίλε, να εκτιμάς αυτούς που γράφουν την αλήθεια και όχι αυτούς που κουκουλώνουν την αλήθεια, γιατί όχι μόνο δεν σε τιμά αυτό, αλλά αυτή η πρακτική σε υποτιμά, αφού όλοι λένε πως άλλοι κάνουν κουμάντο.