Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

.....σουτάκια

 - Κέρδισαν οι 4 πρώτες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και έτσι οι 3 τελευταίες αγωνιστικές θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε νικηφόρα από την ΔΡΟΣΙΑ με 2 - 0, η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αν και δύσκολα πέρασε από την Νέα Λάμψακο κερδίζοντας 3 - 2 τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας στο Αλιβερι την ΑΙΔΗΨΟ με 6 - 0 και τέλος η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε ....με 4 - 0 την ΣΚΕΠΑΣΤΗ στο ουδέτερο της Αρτάκης, αφού είχε τιμωρηθεί η έδρα της με 1 αγωνιστική.

- Ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σημαντικός, αφού όποιος χάσει χάνεται και με ισοπαλία χάνονται και οι δύο!!!! Πάντως είναι γεγονός πως καμία από τις δύο ομάδες δεν θα μπει στην διαδικασία, να κάνει δώρο το πρωτάθλημα στην άλλη και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα θα προσπαθούν και οι δύο για την νίκη και τους 3 βαθμούς.

- Να μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη 13 Απριλίου έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ανάμεσα στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τον αγώνα θα τον παρακολουθήσει πολύς κόσμος και ευχόμαστε οι δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα.