Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

......σουτάκια

 - Δεν έχουμε φοβηθεί ποτέ την αλήθεια και δεν θα την φοβηθούμε ούτε και τώρα. Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τελειώνει και αυτή η αγωνιστική θα είναι κρίσιμη ως προς το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Κατά την άποψή μας θα το κατακτήσει η ομάδα που στις 3 τελευταίες αγωνιστικές θα συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Το γιατί το.... καταλαβαίνουμε όλοι.

- Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος είναι έμπειρη ομάδα και αν οι ποδοσφαιριστές του ξεδιπλώσουν την ποιότητα και την εμπειρία τους θα πάρουν τους 12 βαθμούς. Μπορούν άραγε να ξεπεράσουν το άγχος; Δεν είναι εύκολο αυτό και θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Ας το δούνε αγωνιστικά. Δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες, αλλά ας μπούνε στο γήπεδο, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την αξία τους και τον εγωϊσμό τους. 

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ φυσικά και έχει δικαίωμα στο όνειρο και κανείς δεν μπορεί να πει σ΄ αυτούς τους ποδοσφαιριστές πως δεν πρέπει ν΄ αρπάξουν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Τρεις αγώνες έχει και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και κανείς δεν είναι εύκολος. Όλοι έχουν τις δυσκολίες τους.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει ευκολότερο έργο ως προς τις δυσκολίες τις αγωνιστικές, αλλα δεν εξαρτάται τίποτα από αυτόν. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.