Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 - Συγνώμη, αλλά πως εξηγεί κανείς την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκαν σε 2 χρόνια φυλάκισης ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΣ Βοιωτίας κύριος Τοπολιάτης, ο νυν πρόεδρος κύριος Νίκας, το μέλος της Επιτροπής διαιτησίας κύριος Φλώτσιος και o κύριος Παπαγεωργίου; Τι έκαναν οι άνθρωποι; Κάτι λέει με τα ποσοστά που κρατούσαν από.... την αμοιβή των διαιτητών υπέρ του Συνδέσμου, ο οποίος δεν υπήρχε ή κάτι τέτοιο.

- Αμάν αμάν κύριοι. Αυτή η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για πολλά. Να προσέχουν όλοι, γιατί είναι άλλο οι γνωριμίες στην ΕΠΟ και άλλο τα δικαστήρια. Εκεί μετράνε μόνο οι νόμοι και κανείς άλλος. 

- Λένε πως όταν υποχρεώνεις τις ομάδες να πληρώνουν διάφορα υπέρ τρίτων στο εξοδολόγιο των διαιτητών, θα πρέπει αυτό να το αποδίδεις και όχι να το βάζεις στο ταμείο για να λες πως έχεις λεφτά!!!!!

- Αυτές τις μέρες έχουμε να περιμένουμε κάτι. Θέλουμε να δούμε μια φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΑΟΝΑ κύριο Βαγιάννη και τους πρώην πλέον Γενικούς Αρχηγούς κυρίους Βουλέρη και Πρατσόλη. Δεν ξέρουμε πως θα γίνει αυτό και σκεφτήκαμε πως θα μπορούσε να το προκαλέσει ένας άλλος πρώην επίσης Γενικός Αρχηγός ο κύριος Χάρης Αλεξανδρής. Μήπως να τους βάλει στην βάρκα και όλο μαζί να πάνε για ψάρεμα;;;;