Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

www.evriposnightrun.gr.

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνας σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 22 και ανακοίνωση της ιστοσελίδας του αγώνα : www.evriposnightrun.gr.

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων και τον σύλλογο δρομέων Ευβοίας, συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν νυκτερινούς αγώνες δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 22
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 14 Μάιου 2022 , με ώρα έναρξης 19:45  και θα περιλαμβάνει τα κάτωθι αγωνίσματα:
1. Αγώνας Δρόμου και δυναμικού βαδίσματος Υγείας ς 5,5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών
2. Αγώνας 11χλμ  Ανδρών – Γυναικών [ Γύρος Χαλκίδας]...
3. Αγώνας 1 χλμ Γυμνασίων
4. Παιδικός αγώνας 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και ΑΜΕΑ
Ο αγώνας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν αναλογικά με τις συμμετοχές έκαστου αθλητικού συλλόγου με καταστατική έδρα στον Δήμο Χαλκιδέων , για την προμήθεια αθλητικού ή άλλου υλικού.
Για  πληροφορίες για τον αγώνα , την εγγραφή σας στα αγωνίσματα, για να γίνετε εθελοντής αλλά και για κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για το ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22», για την πόλη, για τα αξιοθέατα, τη διαμονή σας κλπ, όλες οι ανωτέρω πληροφορίες βρίσκονται στην νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, www.evriposnightrun.gr. 
Σκοπός δημιουργίας αυτής της νέας και σύγχρονης αισθητικά και χρηστικά σελίδας, εκτός των άλλων είναι η υποχρεωτική χρήση της σε εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ. Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. 
Αφορά την άμεση ενημέρωση  και καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, των δημοτών και επισκεπτών. Την δήλωση συμμετοχής μέσω ειδικής φόρμας που περιλαμβάνει επίσης την οικονομική διαχείριση του κόστους των δηλώσεων συμμετοχής για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά, πληρωμή που γίνεται αυτόματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, με χρήσης χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας.  
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 
Επίσης μέσω της ιστοσελίδας, ηλεκτρονικά και εύκολα θα μπορεί κάποιος να δηλώσει τη συμμετοχή του ως εθελοντής, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πουν υπάρχει στη σελίδα.
Για πληροφορίες ή επικοινωνία: 
Site:  www.evriposnightrun.gr.
E-mail: info@evriposnightrun.gr 
Tel: 2221355165, 164