Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

....φαπούλες

 - Εμείς δεν ξέρουμε τα παιχνίδια στις παραλίες, με κουβαδάκια και καλά θα κάνουν αυτοί που τα ξέρουν να πάνε να τα παίξουν στις παραλίες άλλων περιοχών και όχι στις Εύβοιας. Ξεκίνησαν όλοι μια επίθεση σε βάρος της δημάρχου Χαλκιδέων κυρίας Βάκα και δυστυχώς όλα δείχνουν πως έχουν την στήριξη .....του κυρίου Παγώνη και του κυρίου Καθαροσπόρη.

- Η αλήθεια για την διαχείριση των απορριμμάτων είναι μία και απλή. Πρώην μέλη του ΔΣ του ΦοΔΣΑ έχουν κληθεί από την δικαιοσύνη να καταθέσουν για τα περίπου 400.000 ευρώ τα οποία έδωσε ο κ. Παγώνης και ο κύριος Καθαροσπορης στον ΦοΔΣΑ, όχι φυσικά από την τσέπη τους, αλλά από το ταμείο του Δήμου Χαλκιδέων ως καύσιμα για τα οχήματα στον ΧΥΤΑ!!!

- Αυτό το αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Βασίλης Γουρνής και η δήμαρχος έστειλε το θέμα στην δικαιοσύνη. Αυτό δεν το συγχώρησαν αυτοί που συμμετείχαν στο πάρε δώσε και προσπαθούν να πιέσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, ώστε να κάνει πίσω και να μην καταδικαστούν κάποιοι.

- Η κυρία Βάκα δεν θα λυγίσει και δεν θα κάνει πίσω, όσο κι αν προσπαθούν τα παπαγαλάκια, να ρίχνουν λάσπη. Ο ΦοΔΣΑ θα επιστρέψει τα χρήματα των δημοτών και αυτοί που είχαν το πάρε δώσει, θα πάρουν την απάντηση από την δικαιοσύνη, γιατί οι δημότες απάντησαν στις τελευταίες εκλογές.

- Ο ΦοΔΣΑ ας κάνει ότι θέλει με τα σκουπίδια. Ας τα φάει. Αν πάλι δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, ας το πει και το θέμα θα το αναλάβει ο Δήμος Χαλκιδέων, ο οποίος μπορεί να έχει τον δικό του τρόπο διαχείρισης των σκουπιδιών.