Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας Δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τα σχόλιά μας και να προχωρήσουμε σε αναρτήσεις θεμάτων, αφού ένα προσωπικό θέμα, δεν μας επιτρέπει ν΄ ασχοληθούμε με αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Πρώτα ο Θεός θα είμαστε αύριο Παρασκευή μαζί σας και θα φροντίσουμε να καλύψουμε την σημερινή μας απουσία.
Να συγχαρούμε τις δύο ομάδες που βρέθηκαν χθες στον τελικό.... κυπέλλου Εύβοιας, τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά τα περισσότερα μπράβο στον ΑΟΝΑ ο οποίος κέρδισε και είναι ο Κυπελλούχος Εύβοιας.
Το άγχος προφανώς δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά ένας τελικός τα έχει αυτά.
Ο ΑΟΝΑ τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την περίοδο 2021 με τη κατάκτηση του Κυπέλλου Εύβοιας και τον υποβιβασμό από την Γ΄ Εθνική στο Τοπικό πρωτάθλημα και τώρα θα έχει μια ευκαιρία με την συμμετοχή του στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει να δώσει νομίζω 3 ακόμη τελικούς με κυριότερο αυτόν μα την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, στον οποίο όποιος χάσει χάνει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας χάνουν τις ελπίδες και οι δύο ομάδες.
Να έχετε μια όμορφη μέρα. Μαζί και πάλι αύριο.