Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

....σφηνάκια

 - Δείτε το καλύτερα. Κυρίες και κύριοι του αθλητισμού, όταν υπάρχει ένα απίστευτο ταλέντο και είναι 16 χρόνων, δεν το αφήνεις να χαθεί και δεν το έχεις απλά, για να χρησιμοποιείς τις επιδόσεις του. Προσπαθείς να του παρέχεις τα πάντα. Δεν θέλουμε να ονομάσουμε κανέναν για να μην κάνουμε κακό στο παιδί. Είναι όμως ταλεντάρα, αλλά κατά την άποψή μας δεν την βοηθάει το να παραμένει αβοήθητη με μια επιτρέψτε μας να γράψουμε "παραδοσιακή" προπόνηση, ενώ ιδιαίτερα τα αθλήματα του στίβου, έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δυστυχώς κανείς δεν βοηθάει αυτό το παιδί, το οποίο θα έπρεπε ήδη να το έχουν αναλάβει οι αρμόδιοι του ΣΕΓΑΣ και να φροντίσουν να έχει μετακομίσει ήδη στην Αθήνα και να έχει ...δίπλα της μια ομάδα προπονητών κλπ, οι οποίοι με θα το οδηγήσουν ψηλά και κάποια στιγμή θα δούμε αυτό το παιδί να δοξάζει την Ελλάδα μας σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

- Κυρίες και κύριοι του στίβου, αν θέλετε να βοηθήσετε αυτό το παιδί, θα πρέπει να το κάνετε τώρα που είναι στα 16 του χρόνια, γιατί αν δεν το προσέξετε, στα 20 του χρόνια, θα διαπιστώσετε όλοι, πως το ταλέντο, έμεινε απλά ταλέντο και δεν έγινε αυτό που όλοι θα ήθελαν.

- Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν αναφερόμαστε στα δικά μας παιδιά και πιστεύουμε πως όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με τον στίβο, κατάλαβαν σε ποιο παιδί αναφερόμαστε.