Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια....

 - Δεν θα γράψουμε πολλά λόγια για το θέμα των αλλαγών στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ, ώστε να μην φτάσουμε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο στον πάτο - πάτο.
Τροποποιήσεις είχαμε πάντα και δεν είναι ανάγκη να γράψουμε περισσότερα.
Το πως θα γίνουν το ξέρει καλύτερα ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ κ. Γιώργος Πίσχινας και η άποψή μας είναι πως θα προχωρήσει στις τροποποιήσεις, ώστε να γίνει μια νέα ...αρχή για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Τα σωματεία αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και δύσκολα καταφέρνουν να βγάλουν τα έξοδα, ακόμη και μιας μετακίνησης στην Σκύρο ή στην Νότια ή και στην Βόρεια Εύβοια.
Για τον κύριο Πίσχινα πιστεύουμε πως "δεν μπορώ" δεν υπάρχει.
Αν θέλει μπορεί και πρέπει μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ, να τολμήσουν και να δώσουν ένα περιθώριο 2 χρόνων, ώστε τα σωματεία να μπορέσουν να ανασυνταχθούν και να κάνουν κι αυτά ένα νέο ξεκίνημα.
Αν η ΕΠΣΕ δεν τολμήσει, τότε η κατρακύλα θα συνεχιστεί και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα μαραζώσει.
Η δική μας πληροφόρηση θέλει τον κύριο Πίσχινα, να έχει έτοιμο το σχέδιο και να το έχει συζητήσει με ανθρώπους στην ΕΠΟ.
Έχουμε καλή πληροφόρηση, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα τώρα. Θα γράψουμε μόνο κάτι πολύ σημαντικό και ας προσέξουν οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας, γιατί μπορεί και η 3η της Βαθμολογίας και στους 3 ομίλους ν΄ αποκτήσει δικαίωμα στο όνειρο!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!