Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Κυρία Σοφία, καλημέρα σας

Κυρία Σοφία, ότι είχε αρχίσει να σε συμπαθεί ο μπάρμπα Στέλιος κα φρόντισες να την κάνεις πάλι την κουτσουγκέλα σου. Πήγες λέει στον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας και μεταξύ άλλων έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι σου: 
 "Κατά την παραμονή της στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, την κα.  Νικολάου πλησίασε και πλήθος φιλάθλων που της εξέφρασαν την στήριξη τους για την υποψηφιότητάς της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν".
Αγαπητή κυρία Νικολάου, πάμε πάλι.
Το πλήθος των φιλάθλων δεν πλησιάζει καν στο χώρο όπου καθόσασταν εσείς, γιατί απλά δεν γουστάρουν τους περισσότερους. Εμείς.... πάντως δεν είδαμε κάποιο πλήθος να προχωρά σε μετακίνηση προς εσάς. Και μια ακόμη απόδειξη. Θα υπήρχε όλο αυτό το πλήθος δίπλα σας και δεν θα μας το έδειχνε ο/η προσωπικός σας φωτογράφος;;;;
Πάντως εμείς διαπιστώσαμε πως Νεοδημοκράτες δεν σας πλησίασαν. Κάποιοι ΠΑΣΟΚοι ήταν και οι οποίοι ψηφίζουν δαγκωτό Ανδρουλάκη!!!!!
Είδαμε όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και διαπιστώσαμε πως ήσασταν όχι ακριβώς μόνη, αλλά και πάλι αφοσιωμένη στο κινητό σας και χωρίς να συνομιλεί κάποιος μαζί σας. Φυσικά είχατε δίπλα την φίλη σας την κυρία Ματίνα Ρέτσα η οποία στηρίζει την υποψηφιότητά σας και σαν φίλη, αλλά και αφού έχει πληρωθεί για την προβολή σας.
Αλήθεια ποιος σας είπε πως στον τελικό συμμετείχε η ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ και η ΧΑΛΚΙΔΑ; Έπαιζαν αν δεν κάνουμε λάθος ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα σωματεία γράφουν την δική τους ιστορία και φυσικά δεν ακολουθούν την πορεία της πόλης τους και ούτε οι πόλεις ακολουθούν την ιστορία των σωματείων.
Οι πόλεις Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη, δεν ήταν χθες στο Δημοτικό Στάδιο, γιατί αν ήταν, τότε θα έπρεπε στον αγώνα να είχαν κοπεί πάνω από 4.000 τουλάχιστον εισιτήρια.
Αν θέλετε, ρίξτε μια ματιά στα φωτορεπορτάζ και θα δείτε όλη την αλήθεια.
Αυτό όμως θα αποδείξει τα ψέματα του δελτίου τύπου που στείλατε.
Αγαπητή κυρία Νικολάου, θα μας δώσετε κι άλλες αφορμές;
Εμείς θα είμαστε εδώ και για τα θετικά και για τα αρνητικά, αλλά όχι για τα ψεύτικα.