Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

....η άποψή μας

 - Εμείς δεν είμαστε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από συμφέρον, ούτε γιατί μας βόλεψε σε κάποια θέση, ούτε γιατί τα οικονομάμε όταν κυβερνάει.
Σ΄ αυτό το κόμμα πιστεύουμε από την μέρα που γεννηθήκαμε και αυτό το κόμμα θα ψηφίζουμε, μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας, όποιος κι αν είναι πρόεδρός του.
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα στηρίξουμε υποψήφιους βουλευτές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία, να διαχειριστούν δημόσιο χρήμα και δεν το διαχειρίστηκαν σωστά, αφού φρόντισαν να ενισχύσουν οικονομικά, δικούς τους.... ανθρώπους, σε βάρος όλων των υπολοίπων.
Εμείς δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός, για να ασκήσουμε κριτική σε κάποιους.
Εμάς "δεν μας μπούκωσαν" με δημόσιο χρήμα, για να απαιτούν να μην σχολιάζουμε.
Ο πρόεδρος του κόμματος κύριος Μητσοτάκης, έχει υποχρέωση, να κάνει πράξη αυτά που λέει τουλάχιστον προς εμάς τους Νεοδημοκράτες και τα οποία αφορούν τις κομματικές διαδικασίες.
Η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών για τις επόμενες εκλογές, θα έχει μεγάλη σημασία.
Η ΝΔ έχει 3 βουλευτές στο νομό, οι οποίοι θα είναι προφανώς και πάλι υποψήφιοι και σίγουρα έχει αρκετά αξιόλογα πρόσωπα, τα οποία δεν θα χρειασθεί να μοιράσουν χρήματα για να τους μάθει ο κόσμος. Τους γνωρίζει γιατί ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι ήταν πάντα δίπλα στους πολίτες.
Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πάρει τα μηνύματα από την Εύβοια, συνοδευόμενα από αποδείξεις και δεν θα βάλει το κόμμα σε περιπέτειες στην Εύβοια.
Εμείς δεν θα κλείσουμε το στόμα μας και δεν κρυβόμαστε.
Θα σχολιάζουμε τα πάντα και τους πάντες, θα ενημερώνουμε το κόμμα και φυσικά θα στέλνουμε στο γραφείο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, τα πάντα.
Αν όμως γίνει το λάθος, τότε θα απευθυνθούμε στους Νεοδημοκράτες της Εύβοιας οι οποίοι είναι χιλιάδες και δεν αναφερόμαστε στους 1.000 που ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά στις σχεδόν 50.000 που ψήφισαν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις εκλογές του 2019.