Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Αύριο Κυριακή τα σπουδαία της Α΄ Κατηγορίας

 - Ραντεβού την Κυριακή δίνουν οι αγώνες της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, εκτός από αυτόν της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα αφού είναι και ο μόνος βαθμολογικά αδιάφορος.
Την Κυριακή λοιπόν θα δούμε και ποια ομάδα θα έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ποια θα βγει νοκ άουτ, αλλά και ποιες ομάδες θα κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ελπίζουν ....στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ΟΛΥΜΠΟΣ θέλουν να μείνουν ζωντανοί και ν΄ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Υπάρχει και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ο οποίος έχει 22 βαθμούς και θα χρειασθεί τουλάχιστον μια νίκη τις 3 τελευταίες αγωνιστικές για να μην μπει σε περιπέτεια.
Δυστυχώς μετά και τον υποβιβασμό του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αντί για μία ομάδα θα υποβιβαστούν 3 κι αν έχουμε και μη άνοδο του πρωταθλητή στην Γ΄ Εθνική, τότε θα υποβιβαστεί και 4η ομάδα.
Κυκλοφόρησε μια φήμη πως δεν μπορεί ν΄ αλλάξει η προκήρυξη, γιατί αν την αλλάξουν μπορεί "να πέσει" η διοίκηση της ΕΠΣΕ!!!!! Θα απαντήουμε σ΄ αυτή την φήμη αργότερα