Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Ακούσαμε τον κύριο Αναγνωστάκη και την κυρία Μπατζελή να μιλάνε για την Κοπαϊδα και μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε. Είπατε πως στο προεκλογικό σας πρόγραμμα είχατε πρόταση για την Κοπαϊδα και πως ο κύριος Σπανός δεν θέλει να υλοποιήσει αυτή την..... πρότασή σας.

- Κύριε Αναγνωστάκη, ο λαός της Περιφέρειας δεν ενέκρινε το προεκλογικό σας πρόγραμμα, αφού δεν σας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Γιατί λοιπόν ο Σπανός να διαψεύσει την απόφαση του λαού και να υλοποιήσει μια πρόταση που δεν έχει την έγκριση του λαού;

- Και κάτι ακόμη κύριε Αναγνωστάκη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν μιλάτε αλλά ουρλιάζετε σαν τον Πολάκη!!!! Όλοι μιλούν σωστά και δεν ουρλιάζουν όπως εσείς. 

- Ο ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού, έχουν πάρει γραμμή και προσπαθούν να ρίχνουν λάσπη σε όσες και όσους δεν είναι με τον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη. Για όλα φταίει η Βάκα και ο Γουρνής και όχι αυτοί που για μια 5ετία δρν έκαναν απολύτως τίποτα ή μάλλον ήταν αυτοί οι οποίοι έδιναν χρήματα παράνομα στον ΦοΔΣΑ, αυτοί που δεν έκαναν τίποτα για την μεταφορά του σχολείου για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!!!!

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν πρέπει να τους αφήνει στο απυρόβλητο. Πρέπει να αποκαλύψει τα πάντα και να τελειώσουμε με τα πάρε δώσε του καθενός. Κυρία Βάκα να τελειώνουμε. Το μέλημά σας πρέπει να είναι τα σκουπίδια του δήμου σας και όχι ο ΦοΔΣΑ ή οτιδήποτε άλλου.