Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάντε λιγάκι υπομονή αφού ο καιρός περνάει γρήγορα και τα προβλήματα θα λυθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2024 και μετά, αφού όπως διαβάσαμε χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει δήμαρχο Χαλκιδέων!!! Είναι σοβαρό το θέμα, αφού το έγραψε στο fb ο πρώην του ΟΛΝΕ και βολεμένος επί ΣΥΡΙΖΑ κύριος Ανδρέας Παπανδρέου. Όλα λέει είναι έτοιμα και οι δημότες θα.... αποφασίσουν για το τι θέλουν. Διαβάστε τι έγραψε μεταξύ άλλων ο κύριος πρώην.

- "......Για καλύτερες υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης, λύσεις στο Χωροταξικό, για λύση στο αδιέξοδο των σκουπιδιών.
Εμείς θα πάμε πλέον στο Δήμο Χαλκιδέων με όποιον θέσει ξεκάθαρα πολιτικά διλήμματα:
Συντήρηση ή πρόοδος,
Στασιμότητα ή ανάπτυξη,
Συμφέροντα ή πολίτες,
Εκμετάλλευση και κερδοσκοπία υποδομών από ιδιώτες ή τοπική κοινωνία;
Σε ένα χρόνο έχουμε δημοτικές εκλογές και χρειάζονται απαντήσεις και εναλλακτικές".

- Κύριε Ανδρέα μας, εσύ τα γράφεις όλα αυτά. Εσύ που έδωσες πολλά σε ιδιώτες. Εσύ δεν ξέρεις από συμφέροντα; Εσύ που ανέθετες σε εργολάβους την φύλαξη αλλά και την καθαριότητα, όταν ήσουν πρόεδρος στον ΟΛΝΕ;;;

- Κύριε Ανδρέα μας, αυτά τα λέτε εσείς οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά άλλα κάνετε. Θα σου δώσουμε ένα ζωντανό παράδειγμα. Ο κ. Νίκος Σιόλιας είναι περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από εσένα και μέχρι σήμερα είναι μέλος της Δημοτικής Αρχής, αφού είναι πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής και στην θέση αυτή τον όρισε η δήμαρχος κυρία Βάκα.

- Φυσικά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θ΄ αρχίσει τα γνωστά τσιτάτα, για να μας πει πως αυτός δεν στήριξε την Δημοτική Αρχή αλλά ήταν αντίθετος. Αγαπητέ κυρ Ανδρέα, να προσέχεις όταν γράφεις, γιατί οι δημότες πέρασαν σε άλλοι εποχή και όχι σ΄ αυτή που έμεινες εσύ. Για ρώτησε τον κύριο Σιόλια, αν είχε συνεργασίες με ιδιώτες και συμφέροντα όπως τα λες εσύ. Προμήθειες, αποκαταστάσεις κλπ.