Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

....φαπούλες

 - Τελικά όποιος κυκλοφορεί στην παραλία της Χαλκίδας και κάνει χειραψίες, πολλές χειραψίες, τον χαρακτηρίζουν και υποψήφιο δήμαρχο;;; Μάγκες και γοργόνες, μαζευτείτε γιατί γέμισε η παραλία με καλάμια και πρέπει να τα πάρετε στα σπίτια σας, εκτός κι αν ζητήσετε από την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη, να οργανώσει με έκθεση καλαμιών κάπου εκεί στο Στρογγυλό. Υπάρχει ένα θέμα εκεί με τον διευθυντή κύριο Γκούνη, ο οποίος μπορεί να πει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Αν συμβεί αυτό θ΄ απευθυνθούμε στον κύριο Καραμούζη, ο οποίος... είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ κι αν παραστεί ανάγκη θα βάλουμε στη μέση και τον κ. Καλαθέρη!!!

- Για να είναι κανείς υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει πρώτα να εκτεθεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, να δούμε πόσους σταυρούς θα πάρει και μετά βλέπουμε. Για παράδειγμα οι κύριοι Μπουραντάς Γιώργος, Παπανδρέου Ανδρέας και άλλοι πως να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι όταν δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν πολλούς σταυρούς;;;;;;

- Σε ότι έχει να κάνει με τα κομματικά, το έχουμε ξαναγράψει. Ο Παγώνης είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Καλαθέρης την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και κανείς από τους δύο δεν τα κατάφερε.