Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και Καλό Πάσχα. Του Λαζάρου σήμερα, αύριο η Κυριακή των Βαϊων και μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα. Να είσθε όλοι καλά και Καλή Ανάσταση και μακάρι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει και το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, όπου καθημερινά χάνουν την ζωή τους άνθρωποι. Καταστροφή και δολοφονίες και όπως πάντα, ο ένας ρίχνει.... ευθύνες στον άλλον.

- Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τι δουλειά είχε εκεί ο Πούτιν; Τι θα πει δεν θέλω να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ή δεν θέλω να έχει στρατό. Ξεχωριστό κράτος δεν είναι η Ουκρανία; Δεν έχει δικαίωμα να ορίζει της τύχες του; Γιατί ενώ έχουν κυβέρνηση θα πρέπει να τους κυβερνάει ο Πούτιν;

- Θα έχει απώλειες η Ουκρανία, αλλά τραγική θα είναι η κατάσταση και για την Ρωσία, η οποία πίστευε πως θα καθάριζε σ΄ ένα 3ήμερο!!! Χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες νεκροί, τεράστιες απώλειες στρατιωτικού υλικού και το χτύπημα στην ναυαρχίδα του πολεμικού τους ναυτικού δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

- Πάμε στα δικά μας τώρα. Απόλαυση είναι οι δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑίων στο συνέδριό τους, στο οποίο ακόμη κι ο Συμεών μιλάει υπερ του Αλέξη και ξέχασε τι έλεγε για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμεών πόσες κωλοτούμπες θα κάνεις ακόμη, στην πολιτική σου πορεία;

- Τρομοκρατήθηκε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι, όταν είδε τον πολύ κόσμο στο Συνέδριο. Ποιον κόσμο κυρίες και κύριοι; Σύνεδροι παίρνουν μέρος στα Συνέδρια και όχι ο λαός. Ο λαός πάει στην κάλπη όταν έρθει η ώρα και θα πάει για να σας μαυρίσει για μια και τελευταία φορά, αφού μετά θα πρέπει να βρείτε αρχηγό, ο οποίος θα σας βοηθήσει στο δρόμο της επιστροφής στο κόμμα του 3%.