Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψω σήμερα που έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας; Αντιμέτωποι θα βρεθούν δύο ομάδες, από τις οποίες η μία απέτυχε παταγωδώς στο πρωτάθλημα και επιστρέφει στα τοπικά, απέτυχε στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και το μόνο που της έμεινε είναι το να κατακτήσει το κύπελλο Εύβοιας. Αν το χάσει και αυτό, τότε μπορεί να την λέμε και Αθλητικός Όμιλος Νέας Αποτυχίας, έτσι κι αλλιώς.... ΑΟΝΑ θα είναι πάλι.
Για πρώτη φορά πάντως, πέρα από το αγωνιστικό, η αποτυχία για τον ΑΟΝΑ, ήρθε και στο διοικητικό και αυτό επίσης δεν το κρύβει κανείς. Ρωτήσαμε μέλος της διοίκησης, να μας πει  γιατί άφησαν σχεδόν μόνο του τον κύριο Βαγιάννη στην συνέντευξη τύπου για το Κύπελλο και μας είπε, πως δεν φταίνε αυτοί, αλλά το επέλεξε ο κύριος Βαγιάννης!!!!!
Από την άλλη έχουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο οποίος σίγουρα θα θελήσει να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά δεν θα τα βάψει και μαύρα αν θα το χάσει, αφού το μυαλό του το έχει στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την συγκάτοικό του στην βαθμολογία ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
Λοιπόν ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση και οι φίλαθλοι να απολαύσουν καλό θέαμα και γκολ.
Ευχόμαστε και στην διαιτησία να τα πάει καλά, για να μην έχουμε πάλι παρατράγουδα.