Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Είχαμε χθες τους τελικούς στην Κ12 και στον μικρό τελικό η Κ12 της Αρτάκης κέρδισε την αντίστοιχη της Ξηρόπολης με 3 - 1 και κατέκτησε την 3η θέση, ενώ η Ακαδημία Ψαχνών κέρδισε στα πέναλτι τον Άγιο Λουκά με 4 - 3 και πήρε την κούπα του πρωταθλητή. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2 - 2. Οι αγώνες της Κ12 ήταν.... αφιερωμένοι στην μνήμη του Γιάννη Αγριόδημου.

- Πάτησαν λίγο φρένο οι παράγοντες στο θέμα των μεταγραφών ή κάνουμε λάθος; Ένας φίλος μας είπε  πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τους τίτλους δεν τους φέρνουν οι μεταγραφές, αλλά η σωστή οργάνωση και η πολύ δουλειά.

- Χθες είχε προγραμματίσει την ετήσια Γενική Συνέλευση και ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας, αλλά δεν υπήρχε απαρτία και η ΓΣ ορίσθηκε για Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30. Φαίνεται πως δεν έχουν άγχος εκεί στην Ερέτρια και άρχισαν πάλι το σήριαλ των Γενικών Συνελεύσεων. Κυρίες και κύριοι σ΄ αυτά τα σήριαλ πρέπει να μπει ένα τέλος και να προκύψει μια διοίκηση σταθερή για κάποια χρόνια, ώστε να οργανώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να αξιοποιήσει τα ταλέντα που υπάρχουν.