Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

.....η άποψή μας

 - Θα θέλαμε να γράψουμε την άποψή μας, για έναν αθλητή ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός στα 100 μέτρα, αλλά και στα 200μέτρα και είναι μικρός σε ηλικία, αφού δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 χρόνια.
Αυτός ο αθλητής είχε την ατυχία να αλλάξει αν δεν κάνουμε λάθος 4 προπονητές ίσως και περισσότερους.
Λάθος επιλογές, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.
Το παιδί προσπαθεί, παλεύει και περιμένει από τους ανθρώπους του στίβου και ιδιαίτερα από προπονητές ν΄ ακούσει μια καλή κουβέντα.
Δεν ήρθε η ώρα ν΄ ανοίξουμε το στόμα μας, αλλά δεν θα το κρατήσουμε για πολύ κλειστό, γιατί κάποιοι δεν άκουσαν τα καμπανάκια που χτυπήσαμε.
Μιλάμε για τον αθλητή Παναγιώτη Αντωνίου, ο οποίος σε..... συνεργασία με τους γονείς του και μαζί με τον μικρότερο αδελφό του τον Λουκά Αντωνίου, αποφάσισαν να φύγουν από τον ΤΡΙΤΩΝΑ και τον προπονητή κ. Μανωλόπουλο και να πάνε να συνεχίσουν προπονήσεις στον ΕΥΒΟΪΚΟ και με προπονητή τον κ. Σφυρόπουλο Νίκο.
Καμία σχέση δεν έχουμε με τους δύο συλλόγους και απολύτως καμία με τους δύο προπονητές.

Δεν είναι δυνατόν όμως να είμαστε στο γήπεδο και ν΄ ακούμε απαράδεκτα σχόλια και υποτιμητικά για τον αθλητή, από κανέναν και ιδιαίτερα από προπονητές ή παράγοντες.
Ο Παναγιώτης είναι καλός αθλητής και το έχει αποδείξει.
Ταλαιπωρήθηκε όμως στο πρόγραμμα των προπονήσεων και εμείς διαπιστώνουμε πως η όλη κατάσταση τον έριξε ψυχολογικά.
Δεν ήταν όμως ο μοναδικός αθλητής που δεν βρέθηκε στην πρώτη έστω τετράδα. Υπήρχαν πολλοί περισσότεροι και υπήρχαν και αθλητές που ούτε τα όρια δεν έπιασαν για να πάνε σε πανελλήνιους αγώνες.
Κύριοι, προσέξτε. Εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβαστείτε τα παιδιά που προσπαθούν και έχουν έστω συμμετοχές οι σύλλογοι σε πανελλήνιους και οι οποίοι αθλητές φέρνουν και χρήματα στον σύλλογό σας με αυτές τις συμμετοχές, αλλά και βαθμούς.
Παναγιώτη, ψηλά το κεφάλι και κλείσε τ΄ αυτιά σου. Το έχεις και μπορείς να πας ψηλά κι εσύ και ο Λουκάς. 
Ο προπονητής κύριος Σφυρόπουλος εδώ και περίπου 1 μήνα ανέλαβε τον Παναγιώτη και δεν έχει ευθύνη για την παρουσία του στους πανελλήνιους Κ18. Το μέλλον θα δείξει για το πως μπορεί να βοηθήσει ο κ. Σφυρόπουλος τον Παναγιώτη κι εμείς ευχόμαστε να τα καταφέρει.
Αν τα πικρόχολα σχόλια συνεχιστούν τότε θα υποχρεωθούμε να απαντήσουμε με στοιχεία γι΄ αυτούς που θέλουν να γαμ...... την ψυχολογία ενός παιδιού.