Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

.....σουτάκια

 - Διοικητικά  δεν αλλάζει τίποτα στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού ο κ. Βαγιάννης συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, αφού στην πρόσκληση για Γενική Συνέλευση καμία αναφορά δεν υπάρχει για αλλαγές στο ΔΣ, εκλογή νέου ΔΣ κλπ.  Αυτό που θα έχει πάντως μεγάλη σημασία, θα είναι να μάθουμε ποιοι θα είναι η στόχοι της ομάδας για την περίοδο 2022 - 2023.
Πάντως οι  μεταγραφικές κινήσεις του ΑΟΝΑ δεν είναι τέτοιες που θα μας επιτρέψουν να ...γράψουμε πως θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Ας περιμένουμε.

- Μπορεί να στενοχωρούμε κάποιους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση για κάτι τέτοιο. Σ΄ αυτή την ομάδα, ελάχιστοι άντεχαν πάντα στην κριτική και ελάχιστοι ήταν αυτοί οι οποίοι έμπαιναν μπροστά στα δύσκολα και εξαίρεση θα λέγαμε πως αποτελεί ο μέχρι τώρα πρόεδρος κύριος Βασίλης Καρλατήρας.

- Αναφερθήκαμε προσωπικά προς τον κύριο Παναγιώτη Πικραμένο, γιατί ο ίδιος επέλεξε να πει τα όσα είπε σε μια συνέντευξη τύπου. Οι δικές μας αναφορές πάντα ενοχλούν, αλλά θα περιμέναμε από τον κ. Πικραμένο να σεβαστεί πως εμείς δεν απουσιάζαμε όταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν στην πρίζα πριν και μετά από σημαντικούς αγώνες. Αν δεν το κατάλαβε, ας ρωτήσει να μάθει.

- Έχει δίκιο να λέει τα όσα λέει, γιατί φαίνεται πως και του ίδιου του αρέσει  να μην υπάρχουν σχόλια, να μην υπάρχει κριτική, να μην υπάρχει η άλλη άποψη. Ο κ. Πικραμένος ξέρει πως στους κήπους υπάρχουν τα άνθη και τα φυτά που είναι ωραία στην εμφάνιση και μυρίζουν ωραία, αλλά πάντα θα υπάρχουν και τα αγκάθια όταν καλλιεργείς με λάθος τρόπο. Αγκάθι είμαστε κι εμείς και έτσι θα συνεχίσουμε.