Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

....σφηνάκια

 - Που βρέθηκαν τελικά τόσοι πολλοί "δικαστές" θηλυκού και αρσενικού γένους και κάνουν βόλτες στα τηλεπαράθυρα; Από πότε τελικά η κάθε τηλεπαρουσιάστρια αποφασίζει για το ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος;
Η ξανθιά κυρία, έφτασε σε σημείο να αποκαλεί  βλάκα έναν ο οποίος είναι στον έλεγχο της δικαιοσύνης; Είναι δυνατόν να ρίχνει τέτοιους χαρακτηρισμούς στον αέρα, επειδή ο συγκεκριμένος μίλησε σε άλλη εκπομπή και.... όχι στην δική της; Έλεος.

- Αλλάζουν όλα στο Ληλάντιο και καλά θα κάνουν αυτοί που είχαν μάθει στην μιζέρια να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα. Αυτή η Δημοτική Αρχή ότι υποσχέθηκε το κάνει και θα το ολοκληρώσει μέσα στο 2023. Η παλιά πλατεία του Βασιλικού θα γίνει κούκλα, αφού τα έργα άρχισαν και σύντομα θα ολοκληρωθούν, παρά την όποια αντίδραση κάποιων, οι οποίοι κατέβηκαν με όπλο για να απειλήσουν αυτούς που κλάδευαν τα δένδρα!!!!

- Η οικία Παπαφράγκα παίρνει σειρά και όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις θα γίνει επισκέψιμη και σημείο αναφοράς. Το ίδιο και με την οικία Μιαούλη στα Φύλλα, αλλά και ο Πύργος Βασιλικού.

- Το γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού θα ξαναδοθεί σε χρήση στην ομάδα του ΛΗΛΑ και αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί η ομάδα να πέρασε πολλά από τότε που καταστράφηκε το γήπεδο, αλλά η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, θα δώσει για χρήση ένα γήπεδο πολύ καλύτερο από αυτό που παρέλαβε.

- Ας μη γελιόμαστε. Το ενδιαφέρον της δημάρχου και για το Ληλάντιο, η αγάπη για την περιοχή του αντιδημάρχου έργων κ. Βασίλη Γουρνή, αλλά και το ενδιαφέρον και η δουλειά του αντιδημάρχου Ληλαντίου κ. Σέρρα Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί για το καλύτερο, αλλάζουν το Ληλάντιο προς το καλύτερο και να είσθε όλοι σίγουροι πως θα το κάνουν και τουριστικό προορισμό, αρκεί να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.