Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είθε καλά στην υγεία σας. Καλό 3ήμερο να έχετε και να προσέχετε λίγο παραπάνω τώρα με την ζέστη, αλλά και εξ αιτίας του κορονοϊού ο οποίος δεν άντεξε μακριά μας και δεν θέλησε να μας επιτρέψει να λέμε πως τον κερδίσαμε. Δυστυχώς δεν προσέχουμε καθόλου και πολύ φοβόμαστε πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και πάλι οι δύσκολες μέρες αφού τα κρούσματα αγγίζουν ήδη ...τις 11.000. Ας προσέχουμε λοιπόν λίγο περισσότερο για το καλό μας.

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου μα καθόλου η συμπεριφορά των όποιων πολιτικών και ιδιαίτερα βουλευτών και πολιτευτών και των παρατρεχάμενών τους. Όλες και όλοι έχουν τον δικό τους στρατό και μ΄ αυτόν προχωράνε προς τις εκλογές. Αυτό που θα θέλαμε πάντως, θα ήταν το να μην ρίχνουν ευθύνες στους πολίτες, για την προσωπική τους ήττα, αλλά ούτε για την ήττα του κόμματός τους.

- Οι πολίτες δεν έχουν την ευθύνη για τις κακές τους επιλογές, για το ότι θυμούνται τους πάντες και τα πάντα προεκλογικά και το ότι έκαναν έναν προεκλογικό αγώνα που δεν τους τιμά καθόλου, αφού εμφανίσθηκαν ως οι μόνοι που μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα, ενώ μέχρι την ώρα που άρχισαν την προεκλογική τους εκστρατεία, δημιουργούσαν προβλήματα στο ίδιο τους το κόμμα αλλά και στους ψηφοφόρους του κόμματος με την αλαζονεία και την διαχείριση ακόμη και του δημοσίου χρήματος.

- Γνωρίζουν ΟΛΟΙ την δική μας κομματική ταυτότητα, γιατί απλά δεν την κρύψαμε ποτέ. Ποτέ όμως το κόμμα δεν θα μας σύρει από την μύτη και ιδιαίτερα όταν κάνει λάθη στις επιλογές του. Μόλις προκηρυχθούν οι Εθνικές Εκλογές και ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια, θα πάρουμε θέση και θα γράψουμε την δική μας άποψη για τους υποψηφίους βουλευτές.

- Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν και θα το κάνουμε και τώρα, γιατί απλά δεν ανήκουμε σε κανενός τον στρατό και φυσικά δεν ενοχλήσαμε κανέναν από τις κυρίες και τους κυρίους, που ανήκουν σ΄ αυτή την ομάδα των υποψηφίων. Θα γράψουμε δηλαδή για όλες και για όλους και οι πολίτες θα κρίνουν και θ΄ αποφασίσουν.