Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα είμαστε  διπλά χαρούμενοι ως γονείς, αφού πήραμε τους βαθμούς της Μαρίας η οποία τελείωσε την Α Γυμνασίου και από τον Σεπτέμβριο θα είναι στην Β΄ Τάξη και της Κερασίας η οποία τελείωσε το Γυμνάσιο και πλέον από τον Σεπτέμβριο θα είναι στο Λύκειο.
Όταν ξέρεις πως τα παιδιά αφιερώνουν πολύ χρόνο για τον στίβο, χρόνο για τα Αγγλικά τους, έχουν .... και τις παρέες τους και είναι και άριστες μαθήτριες, δεν μπορείς παρά να είσαι υπερήφανος και να αλλάξεις και την στάση σου απέναντι σ΄ αυτά τα παιδιά τα οποία παρά τις δυσκολίες τα πάνε περίφημα.  

- Κούκλες συγχαρητήρια και ως πατέρας σας υπόσχομαι να είμαι καλύτερος απέναντί σας, αφού καθημερινά δείχνετε την αξία σας, τις ικανότητές σας, αλλά και την προσπάθεια που κάνετε κάτω από άσχημες πολλές φορές συνθήκες.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους δασκάλους σας ξεκινώντας από το 4ο νηπιαγωγείο Βασιλικού και την κυρία Λίτσα Κουσερή, πηγαίνοντας στο  2ο Δημοτικό Βασιλικού με διευθυντή τον κ. Αρνή και όλους τους δασκάλους. Σ΄ αυτά τα δύο σχολεία, δεν σας έμαθαν μόνο γράμματα, αλλά να είσθε σωστοί άνθρωποι, να αγαπάτε τους πάντες και τα πάντα και να έχετε σεβασμό προς όλους. Μεγάλο και το ευχαριστώ προς τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου, οι οποίοι κάνουν υπομονή, αφού έχουν να κάνουν με μεγάλα πλέον παιδιά. Να ευχαριστήσουμε και τους φίλους μας, οι οποίοι πάντα μας στηρίζουν και έτσι μπορούμε ν΄ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των παιδιών, για την εκπαίδευσή τους και τον αθλητισμό.

- Τις καλύτερες ευχές μας για τον Αντώνη Αυλωνίτη τον τζούνιορ, τον γιό του Τάσου Αυλωνίτη και της συζύγου του Νικόλ, ο οποίος έχει πλέον το όνομα του παππού του. Φυσικά ο παππούς τρισευτυχισμένος, αφού όπως ξαναγράψαμε του παππού σου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί. Να έχει την υγεία του και όλα να του πάνε καλά στην ζωή του.

- Χθες είχαμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, αλλά για το θέμα θα γράψουμε αργότερα, αλλά δεν έχουμε πολλά να γράψουμε, αφού όπως πάντα, όλοι πανηγυρίζουν και ακολουθούν αυτοί που λιβανίζουν!!!