Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς ακόμη και σ΄ αυτή την εποχή, υπάρχουν κομματόσκυλα που θέλουν να χωρίζουν τους Έλληνες σε διάφορες κατηγορίες. Αυτοί είναι δημοκρατικοί και οι άλλοι όλα τα υπόλοιπα.
Ποιοι μιλούν για Δημοκρατία; Δεν είναι φασίστες και μάλιστα του κερατά, αυτοί που εμποδίζουν να γίνει μια πολιτική συγκέντρωση, στο δημαρχείο που... υπάρχει Συριζαίος δήμαρχος;

- Είναι δημοκρατικός αυτός που συνεργάστηκε για 5 χρόνια με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, μόνο και μόνο για να είναι κυβέρνηση; Είναι δημοκρατικός αυτός που ξέχασε στα 5 χρόνια να κάνει αυτά που ζητάει να κάνουν άλλοι; Είναι δημοκρατικός αυτός που προσπαθεί να βάλει το μίσος μεταξύ των Ελλήνων;

- Οι Έλληνες πιστεύουμε πως δεν τρώνε σανό και δεν θα τους ξεγελάσει κανείς. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν εξετάσεις και κρίθηκαν από τον Ελληνικό Λαό. Τώρα απλά προσπαθούν να ρίξουν στο καναβάτσο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, λέγοντας πως όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει ο Μητσοτάκης.

- Εμείς πιστεύουμε πως ότι ήταν να πάρει από το ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας το πήρε και πήρε αυτούς που διψάνε για καρέκλα. Με τον Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει ψηφοφόρους και ελάχιστα θα ενδιαφερθεί γι΄ αυτούς που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

- Οι κουμουνιστές ξέρουν καλά τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως καλά τον κ. Τσίπρα και δεν θα εγκλωβιστούν στα θέλω του Αλέξη. Ας απευθυνθεί στο Βελόπουλο λένε οι κουμουνιστές, όπως είχε απευθυνθεί και στον Καμμένο!!!!!

- Λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για την 2η θέση στις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική και στις επόμενες που θα γίνουν περίπου 1 μήνα αργότερα θα πάει στην 3η θέση αφού στην 1η θέση θα είναι η ΝΔ και στην 2η το ΠΑΣΟΚ.