Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Χθες η ΕΠΣ Εύβοιας είχε την Γενική της Συνέλευση και όλα πήγανε όπως ακριβώς αναμενόταν και μάλιστα παρουσία του κυρίου Γκαγκάτση, ο οποίος ως νομικός σύμβουλος της ΕΠΣΕ φροντίζει για την εφαρμογή της νομιμότητας και καλά κάνει, αφού αυτή την νομιμότητα θέλει για όλα ο κ. Ρέτσας.
Όλα λοιπόν πάνε καλά και κανείς δεν ανησυχεί για το μέλλον του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Φαίνεται πως στις ...εκλογές του 2023, αυτή η διοίκηση θα επαναλάβει τον θρίαμβο των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, στις οποίες πλησίαζε στο 100% στην συμμετοχή και το ψηφοδέλτιο έφτανε και στο 99% σε ψήφους.
Οι εκλογές είναι φυσικά ο καθρέφτης, έστω κι αν έχουν γίνει με όποιον τρόπο επιλέγει η εκάστοτε διοίκηση να γίνουν.
Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα στην ουσία, αλλά είναι φανερό πως αυτή η διοίκηση θέλει να μην έχει αρνητική ψήφο από σωματεία. Δεν θα θελήσει δηλαδή να υπάρξουν σωματεία τα οποία δεν θα την ψηφίσουν και θα προτιμήσει να έχει κάποια αποχή, παρά λευκά, άκυρα ή κατά.
Φυσικά δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν άλλες υποψηφιότητες, αν θα υπάρξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, αν θα υπάρξουν 2 παραταξιακά και το ενιαίο, αλλά αυτό θα το δούμε το φθινόπωρο και πάντως μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Το μόνο που δεν μάθαμε ήταν το αν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση συμμετείχαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ ή αν είχαμε απουσίες.
Φαίνεται πως αυτοί που απουσίαζαν, αν απουσίαζαν θα ήταν δικαιολογημένα απόντες.