Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα  20/6/2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 62 σωματείων (από τα 78 έχοντας δικαίωμα ψήφου), η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Ευβοίας στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
          Τα παρευρισκόμενα σωματεία έδειξαν το ενδιαφέρον και την στήριξη τους προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας με την παρουσία τους και το αισιόδοξο κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη την διάρκεια της συνέλευσης . Παρά τις δυσκολίες της χρονιάς με την πανδημία και τις καταστροφικές πυρκαγιές για τις οποίες μίλησε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Ιωάννης Ρέτσας , η Ένωση προσπάθησε για το καλύτερο προσφέροντας την βοήθεια της με πολλούς τρόπους , είτε οικονομικούς , είτε υλικούς.
            Τα σωματεία έδειξαν την εκτίμηση τους και την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίζοντας και εγκρίνοντας ΟΜΟΦΩΝΑ όλα τα θέματα της διάταξης , όπως τον Διοικητικό Απολογισμό (από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Ρέτσα ) και Οικονομικό... Απολογισμό 2021 ( από τον ταμία κ. Γιάννη Λάμπρου ),  την Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής  ( από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Τάσο Δημητρίου ) και άλλα θέματα που αναφέρθηκαν.      
      Ιδιαίτερα σημαντικό θέμα αποτέλεσε η Εναρμόνιση του Καταστατικού με τον Νέο Αθλητικό Νόμο για το οποίο μας τίμησε με την παρουσία του ως νομικός σύμβουλος της Ε.Π.Σ. Ευβοίας ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης  . Ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε και εκείνος με την σειρά του την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο κ. Ιωάννη Ρέτσα  και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ευβοίας  , ανέλυσε το θέμα της εναρμόνισης του καταστατικού εκτενώς , απαντώντας μάλιστα  στις ερωτήσεις και απορίες των σωματείων κάλυψε κάθε κενό και δεν υπήρξε καμία διαφωνία.
         Ο κ. Γκαγκάτσης αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του ‘Αθλητικού Μητρώου’ το οποίο κυρίως ανέπτυξε ο Γραμματέας της  Ένωσης κ. Γεώργιος Πίσχινας , σχετικά με την χρονοβόρα επικαιροποίηση και τα προβλήματα που δημιουργεί στα σωματεία.
            Τέλος , ο Πρόεδρος κ. Ρέτσας αναφέρθηκε και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος «Γιάννης Αγριόδημος» στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Α.Ο Χαλκίς , η οποία θα πραγματοποιηθεί για τα σωματεία της Κεντρικής Εύβοιας το Σάββατο 25/06/2022 στην Αίθουσα «Αριστοτέλης « του Δημαρχείου Χαλκίδας από ώρα 08:30-14:00.