Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

H ηγετική ομάδα του προέδρου Μούντριχα, με τους Μπασινά – Κεμανέ (παράταξη «ΕΜΕΙΣ – Σ» που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ) και σε συνεργασία με τον Γραμματέα Σελεβάκο (ΠΑΣΚΕ), ανέβαλλαν για ακόμα μια φορά τη σημερινή (20/6/22) συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας επικαλούμενοι γελοίες δικαιολογίες.
Η νέα αναβολή αποτελεί πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους της Εύβοιας και τους Αντιπροσώπους των Σωματείων στο προγραμματισμένο για τις 25/6/22 Συνέδριο.
Η τακτική τους αυτή σημαίνει ότι σχεδιάζουν ακόμα και την εκ νέου αναβολή του Συνεδρίου, για να συνεχίσουν το έργο της πλήρους απαξίωσης και παράλυσης του Εργατικού Κέντρου σε μια περίοδο που πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια, στον πόλεμο, στο κλείσιμο ....της ΛΑΡΚΟ.
Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε εργαζόμενο και Αντιπρόσωπο Σωματείου σε εγρήγορση!
Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη των παρατάξεων «ΕΜΕΙΣ – Σ» και «ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ» να πάρουν αποστάσεις από τον εκφυλισμό που επιδιώκει αυτή η ομάδα γιατί οι πρακτικές αυτές εκθέτουν και τους ίδιους!
Όλοι σήμερα στη συγκέντρωση ελλήνων και ξένων εργατών, που είναι προγραμματισμένη από Συνδικάτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 6μμ έξω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου.
Καλούμε σε νέα συγκέντρωση εργαζομένων αύριο Τρίτη 21/6/22, στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο, όπου οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξουν να αποκλείσουν από το Συνέδριο πραγματικούς Αντιπροσώπους, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα επιχειρήματα κατά των προσφύγων και μεταναστών εργατών!
Η ομάδα Μούντριχα – Μπασινά – Κεμανέ – Σελεβάκου να ξεχάσει τα όποια σχέδια έχει για αναβολή του Συνεδρίου, για αποκλεισμό γνήσιων Αντιπροσώπων,  για νόθες «διαδικασίες» και για στήσιμο «σωματείων – μαϊμούδων».
Η εργατική τάξη θα παρακολουθεί κάθε τους βήμα και θα αντιδράσει ανάλογα.
Εργατικό Κέντρο στα χέρια των εργαζομένων!
Τέρμα στον εκφυλισμό και τη διάλυση!

Τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
Καραμπέτσου Ασημίνα
Ντούλτσα Πελαγία
Ντούρμας Κώστας 
Σλακώνης Κώστας
Τζαβάρας Γιάννης