Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Είναι σχεδόν βέβαιο πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αλλάξει το ΔΣ, ως προς τις θέσεις που θα έχει ο καθένας. Αυτό άφησαν να εννοηθεί και στην συνέντευξη τύπου, αλλά το συζητούν στα ποδοσφαιρικά στέκια οι ίδιοι. Το πιθανότερο είναι ο Βασίλης Καρλατήρας να μην είναι στην θέση του προέδρου, αφού όπως λένε το πρώτο βιολί θα πρέπει να είναι ....αυτός που βάζει τα λεφτά ή όποιον αυτός επιλέξει.

- Δικό τους το μαχαίρι, δικό τους και το καρπούζι, αλλά έχει ο καθένας το δικαίωμα να έχει την δική του άποψη. Ας γράψουμε εμείς την δική μας. Ο κ. Βασίλης Καρλατήρας ήταν αυτός που κράτησε στην ζωή τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ήταν αυτός που τακτοποίησε το Σωματείο, αφού μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πουθενά. 

- Ο Βασίλης στην συνέχεια ήταν αυτός που κάλεσε κάποιους γνωστούς και φίλους του να βοηθήσουν την ομάδα και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Μετά "ήρθαν και τα λεφτά" και τα οποία λογικό είναι να κάνουν κουμάντο. Άρχισαν οι αλλαγές προπονητών και όχι μόνο. Τώρα ήρθε η ώρα να μην είναι αυτός που πεθαίνει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην θέση του προέδρου, αλλά αυτούς που θα υποδειχθεί από τα λεφτά.

- Έτσι γίνεται πάντα κι ας μη γελιόμαστε. Με αυτό το σύστημα πάντως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει στρατηγό, αλλά δεν θα έχει στρατιώτες και χωρίς στρατιώτες κανείς δεν πάει στην μάχη και πολύ περισσότερο δεν κερδίζει μάχες!!!!!

- Ο κ. Βασίλης Καρλατήρας, υπήρξε πάντα στρατιώτης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στρατιώτης θα παραμείνει, αλλά εμείς θα γράψουμε πως θα γίνει το θέλημα αυτών που δεν γούσταραν τον πρόεδρο, γιατί τους μπήκε στην μύτη, με το να μην αφήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να διαλυθεί ή να μην τον αφήσει στα δικά τους χέρια.