Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Θέλετε απαντήσεις από τον μπάρμπα Στέλιο σε θέματα που αφορούν την ΕΠΣΕ, αλλά γιατί να επαναλάβω τα όσα ήδη έχω γράψει μέχρι τώρα; Τα όσα έχω γράψει δεν τα διέψευσε κανείς και έτσι δεν είμαι εγώ αυτός που θα διορθώσει ή θα ανακαλέσει.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αφού τα καλύτερα έρχονται και θα δούμε πόσο κάποιος μπορεί να συνεχίσει το κρυφτούλι, με τις πλάτες άλλων.
Η εικονική ....πραγματικότητα, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και γενικότερα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Το ποδόσφαιρο "τάιζε και ταϊζει" πολλούς και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει κανείς.
Το χρήμα μπήκε μπροστά και πάνω απ΄ όλα και το γνωρίζουν όλοι. Χιλιάδες τα ευρώ που πρέπει να ρίξει κάποιος, για να ανεβάσει την ομάδα του σε μια κατηγορία του τοπικού και πολλές πολλές χιλιάδες για να την πάει λίγο παραπάνω, αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έχουν επαγγελματικές τσέπες, αλλά για να ανέβεις θα πρέπει να πληρώσεις και τα σημαιάκια για την κάθε γωνία του γηπέδου.
Γιατί όμως να χαλάσουμε την συνταγή με την οποία λειτουργεί σήμερα η ΕΠΣΕ;
Μια χαρά βολεμένοι είμαστε όλοι. Και οι φανεροί και οι κρυφοί κουμανταδόροι του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Ακόμη και οι πάντα λαλίστατοι σιώπησαν πλέον. Ίσως να κουράστηκαν, ίσως να βολεύτηκαν, ίσως να είναι κι αυτοί μέσα στην εξίσωση και θα το μάθουμε σύντομα.