Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα δείχνουν πως τους μόνους αγώνες που θα έχουμε την περίοδο 2022 - 2023 θα είναι οι προεκλογικοί και όχι του ποδοσφαίρου. Ο Μπαλτάκος πάει μέχρι και στα δικαστήρια τον νόμο Αυγενάκη, ενώ όπως ξέρετε κανένα σωματείο δεν πρέπει να προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια, εναντίον της...ΕΠΟ και των αποφάσεών της!!!! Τα καλά και συμφέροντα που λέγαμε.....

- Τελικά ποιος είναι ο αντίπαλος στις Εθνικές Εκλογές; Ο κάθε υποψήφιος βουλευτής θα πρέπει να καταλάβει πως πρώτα πρέπει να φροντίζει για το κόμμα του και μετά για τον εαυτούλη του. Υποψήφιοι που βάζουν πρώτα τον εαυτό τους και λένε τα χειρότερα για άλλους υποψηφίους του ίδιοι\υ κόμματος, δεν πρέπει να έχουν θέση στα ψηφοδέλτια και δεν  πρέπει αυτό να περάσει απαρατήρητο.

- Κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχασαν, από την συμμετοχή τους στα κοινά και από το κόμμα τους, θα πρέπει να μην ξεπερνούν τα όρια και να ξέρουν πότε αποχωρούν και αφήνουν χώρο για τους νέους. Ο κ. Γιάννης Λαλανίτης, μπορεί να έχει τα προσωπικά του και να λέει τα όσα λέει για τον Φάνη και την Βάκα, αλλά να μην ξεχνάει να λέει πως ήταν απέναντί τους στις τελευταίες εκλογές και πως από Γαλάζιος δεν δίστασε να είναι με τον πράσινο υποψήφιο δήμαρχο. Το πόσοι τον τίμησαν δεν θέλουμε να το γράψουμε γιατί ξέρουμε πως μελαγχολεί.

- Αυτοί που ψάχνουν για συνεργασίες, ώστε να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, δείχνουν τον φόβο τους, αφού δηλώνουν πως μόνοι τους δεν μπορούν να κερδίσουν την Βάκα!!!! Δεν σας κερδίζει η Βάκα "πουλάκια μας". Οι δημότες σας ρίχνουν μαύρο και θα σας το ρίξουν με όποιους κι αν συνεργαστείτε....

- Κάτι πάει να γίνει στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων. Λένε πως θα υπάρξει πρόταση ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας άνεργος σε ηλικίες από 18 μέχρι 35 χρόνων. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά καλό θα είναι να γίνει και κάτι για τους ανέργους 50 χρόνων και πάνω.