Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Ο καθένας θα κοιτάξει την δουλειά του κι εμείς την δική μας. Φυσικά θα είμαστε εδώ  και για να γράφουμε τις απόψεις μας, αλλά και να στηρίζουμε ανθρώπους που μας εκτιμούν και τους εκτιμούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και γι΄ αυτούς που μας βάζουν στο πρόγραμμά τους όταν έχουν την ανάγκη μας. Αυτή η ιστορία έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Το βοήθαμε να σε βοηθώ, ν΄ ανεβούμε το βουνό, μπήκε πλέον σε.... εφαρμογή και αυτό δεν θ΄ αλλάξει.

- Όποιοι πιστεύουν πως θα μας πείσουν για να βάλουμε πλάτη, θα απογοητευτούν και θα διαπιστώσουν πως έκαναν λάθος εκτιμήσεις. Αποφάσισαν προφανώς να χρησιμοποιήσουν τα ίδια εργαλεία, γιατί αυτό τους βολεύει και καλά κάνουν. Ευχόμαστε αυτή την φορά να τα καταφέρουν και να μην φτάσουν στα χειρότερα.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στο τέλος του μήνα το apopsignomi θ΄ αποκαλύψει κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό και τότε θα διαπιστώσετε πόσο ψεύτικα είναι όλα και πόσο εύκολα κάποιοι θυσιάζουν το οτιδήποτε, για να παριστάνουν πως κάτι είναι.