Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Πάμε καλά; 
Είναι δυνατόν ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μεταξύ άλλων να μην έχουν προχωρήσει στην τροποποίηση του καταστατικού τους;;; Είναι δυνατόν να είναι στην λίστα;;;;;; Κυρίες και κύριοι κανείς δεν αισθάνεται υπερήφανος γι΄ αυτή την κατάσταση. Σεβαστείτε την ιστορία αυτών των ομάδων και ....κλείστε το θέμα.

- Πρόεδρε κύριε Βαγιάννη, δεν φταίνε σε τίποτα οι ποδοσφαιριστές και μην ακούς τους μπουρδολόγους, που σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν παύει να είναι άνθρωπος και όταν κάποιος του τα πρήζει, φτάνει στο σημείο να πει: "Έτσι είσαι; Τώρα θα σου την κάνω για να μάθεις να είσαι κύριος απέναντί μου".....

- Κύριε Βαγιάννη, έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και φέρνεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να σου λένε ιστορίες και παραμύθια. Ιδιαίτερη αδυναμία έχεις στους προπονητές. Κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να κάνει ένα ρεπορτάζ και να μάθουμε όλοι πως έφτασες στον κάθε προπονητή από την ώρα που ανέλαβες τον ΑΟΝΑ μέχρι σήμερα.

- Και κάτι τελευταίο. Δεν υπήρξαμε ποτέ φίλοι με τον κ. Βουλέρη, μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά μαζί του, αλλά μόνος του αν είχε την ομάδα, τόσες πολλές μαλακίες δεν θα είχε κάνει. Συγνώμη, αλλά έπρεπε να το γράψω.