Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Δράσεις ενημέρωσης για τα μέλη των ΚΑΠΗ από τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου, ξεκίνησε μια σειρά ενημερώσεων για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλκιδέων.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, για τα μέλη των Α’ και Γ’ ΚΑΠΗ και περιείχε ομιλία του Ψυχιάτρου κ. Νικόλαου Παπαμιχαήλ με θέμα «Υγιής Γήρανση», στην οποία παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος Αικατερίνη Μεγάλου και μέλη... του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ..
Κατά τους σύντομους χαιρετισμούς τους η Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. αναφέρθηκαν στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, για την διασφάλιση της υγείας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, καθώς και για την ενεργό συμμετοχή τους σε δημιουργικές δραστηριότητες.
Αντίστοιχες δράσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ.
«Η Τρίτη Ηλικία έχει πρόσωπο. Είναι οι γονείς μας, ο παππούς, η γιαγιά. Οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη και σεβασμό, γιατί αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.»