Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

.....φαπούλες

 - Όποιος παρακολούθησε έστω και για λίγο την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα διαπίστωσε την αγωνία του Αναγνωστάκη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, για κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Κύριε Αναγνωστάκη τι είπατε; Είπατε πως ο κ. Φάνης Σπανός δεν έχει την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πως τα έργα αν δεν τα ...ψήφιζε η αντιπολίτευση δεν θα περνούσαν και δεν θα τα υλοποιούσε η Περιφερειακή αρχή;;;;;

- Κύριε Αναγνωστάκη, λέτε ψέματα. Εσείς και η κυρία Μπατζελή είσθε πάντα στο ΟΧΙ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΟΧΗ. Κάνουμε λάθος; Δυστυχώς για εσάς  δεν κάνουν το ίδιο οι ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και αυτοί είναι περισσότεροι από όσους έχετε εσείς και η κυρία Μπατζελή μαζί.

- Δεν θέλετε να γίνουν έργα στην Περιφέρεια και σας πονάει πολύ το ότι ο εκλογικός νόμος που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργήσει προβλήματα, δεν μπόρεσε να τα καταφέρει, αφού οι περισσότεροι εκλεγμένοι δεν είναι  υπέρ του κόμματός σας, αλλά υπέρ των πολιτών.

- Ακούσαμε χθες τους συμβούλους του κ. Γκλέτσου να ψηφίζουν ΝΑΙ σε πολλά θέματα, όπως και τον κ. Χρονά. Εσείς και η κυρία Μπατζελή ήσασταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα και με κραυγές θέλατε να περάσετε μηνύματα.