Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Είναι τελικά κατάντια το να θέλεις να κερδίσεις λίγους σταυρούς προτίμησης και για να το πετύχεις να βγαίνεις στα ραδιόφωνα και να κραυγάζεις και μάλιστα να χαρακτηρίζεις ανίκανη μια γυναίκα. Όταν το κάνεις δείχνεις απλά πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος, επειδή είναι προσκυνημένος στον ραδιοφωνατζή για να του δίνει βήμα. Περαστικά σου και να ξέρεις πως αυτή η συγκεκριμένη κυρία που υπηρετεί την αυτοδιοίκηση βάζει.... πολλούς σαν κι εσένα κάτω στην πολιτική και δεν θέλει παπαγαλάκια να την στηρίζουν.

- Ο πόνος σου είναι μεγάλος, αφού είναι άλλο να είσαι με τους πρώτους και άλλο με τους τριτοτέταρτους. Είσαι μικρός ακόμη στην πολιτική, νήπιο θα λέγαμε και καλά θα κάνεις να τρέχεις πίσω από το ράσο του άλλου, ο οποίος δεν ξέρουμε πως φροντίζει τις κακοποιημένες γυναίκες, όταν ένας δικός του κακοποιεί έστω και λεκτικά μια γυναίκα.

- Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί εμείς πιστεύουμε πως άνθρωποι σαν κι εσένα είναι απλά για συμπλήρωμα στην αυτοδιοίκηση και θα το διαπιστώσεις στις εκλογές, όταν θα βρεθείτε κάτω κι από την 3η θέση ως παράταξη κι εσύ εκτός Δημοτικού Συμβουλίου!!!!