Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Είναι δυνατόν να λένε κάποιοι πως εμείς έχουμε κάτι προσωπικό με τον κύριο Γιάννη Ρέτσα; Τι έχουμε να μοιράσουμε; Τίποτα προσωπικό δεν υπάρχει, αφού ούτε συγγενείς είμαστε, ούτε κομματικά συναντηθήκαν ποτέ οι δρόμοι μας και φυσικά, εμείς δεν είμαστε στα ψηλά στρώματα της κοινωνίας. Το μόνο που έχουμε με τον κύριο Ρέτσα, είναι πως φέρθηκε αχάριστα σ΄ έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν μέρα νύχτα μαζί. Το χειρότερο όλων ήταν που δεν βρήκε ποτέ την δύναμη να παραδεχθεί δημόσια....πως έδειξε λάθος συμπεριφορά, μόνο και μόνο για να διατηρηθεί σε μια καρέκλα.

- Εμείς παιχνιδάκια δεν παίζουμε και δεν ξεχνάμε ποτέ. Όποτε θέλει μπορούμε να μιλήσουμε δημόσια, για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια. Αυτά τα ξέρουν πολύ καλά και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και απλά αφήνουν να περάσει το θέμα, γιατί κουράστηκαν με τα ίδια και τα ίδια.

- Όσο γι΄ αυτούς που ρίχνουν ευθύνες στον κ. Γιώργο Πίσχινα, να μας επιτρέψουν να έχουμε άλλη άποψη. Τι είναι ο κ. Ρέτσας; Μικρό παιδί; Άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα; όχι κύριοι τίποτα από αυτά δεν είναι. Ξέρει πως όσο έχει δίπλα του τον κ. Πίσχινα, το πιθανότερο είναι να παραμένει στην θέση του. Να μην ξεχνά πάντως κανείς, πως για όλα υπάρχει ένα τέλος.