Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστούμε

 - Όταν έχεις αναλάβει να 280 συνεργάτες και την ευθύνη μια εταιρείας, δεν μπορείς να παίζεις παιχνιδάκια άλλων, ούτε και να βάζεις σε κίνδυνο τους συνεργάτες σου. Ένα λάθος σου θα είναι αρκετό για να πάθεις ότι έπαθαν αυτοί που είχαν καβαλήσει καλάμι.
Κολυμπούσαν στο χρήμα, αλλά δεν σεβάστηκαν τους συνεργάτες τους και τώρα απλά προσπαθούν να επιβιώσουν οι ίδιοι.
Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν την ευθύνη μιας επιχείρησης και δεν θα τους πονέσει, αν θα την δούνε να κατρακυλάει. Μας έχουν.... αποδείξει πως δεν θα μπορούσαν ποτέ να αναλάβουν ευθύνες.
Εμείς επειδή πλούσιοι δεν θα γίνουμε ποτέ και πονάμε και σεβόμαστε την δουλειά μας και τους συνεργάτες μας ακριβώς γι΄ αυτό θα δώσουμε τα πάντα ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και κανείς να μην φτάσει στο σημείο να παραιτηθεί από την θέση του.
Την 1η Νοεμβρίου ξεκινάμε επίσημα όλοι μαζί.
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε ξεκινήσει την στελέχωση της εταιρείας και ειλικρινά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τα πρόσωπα που θα έχουμε δίπλα μας.
Μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις του προσωπικού και από τις πρώτες μέρες του 2023 ο καθένας θα είναι στο πόστο του, με στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πολύ σύντομα και αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες θα δώσουμε ένα ραντεβού με τους συνεργάτες, αλλά και τους φίλους μας, όχι για να σας παρουσιάσουμε την δουλειά μας, αλλά για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές.
Τους το χρωστάμε και θα το κάνουμε.