Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε, για να το καταλάβουν αυτοί που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες, τους φίλους του Φάνη Σπανού και της ΄Έλενας Βάκα; 
Κυρίες και κύριοι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σ΄ εμένα και σ΄ εσάς.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν το έκρυψε ποτέ.
 Όλοι γνωρίζουν πως ψηφίζω και στηρίζω ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όλοι γνωρίζουν πως ψηφίζω και στηρίζω την παράταξη Φάνη Σπανού και Έλενας Βάκα.
Αλήθεια είπατε εσείς ποτέ πως θα τους δώσετε έστω ....και μία ψήφο;
Να σας θυμίσουμε πως τρέχατε για το ΠΑΣΟΚ και μετά το γυρίσατε στο ΣΥΡΙΖΑ; 
Να σας θυμίσω πως τρέχατε για τον Αναγνωστάκη και την Μπατζελή;
Φυσικά μετά τις εκλογές, όλες και όλοι εσείς τρέχατε πίσω από τους βουλευτές της ΝΔ, πίσω από τον Φάνη και την Έλενα.
Το τι είχατε πει και το τι είχατε γράψει προεκλογικά, το αφήσατε στην άκρη, γιατί αυτό κάνετε πάντα. Κωλοτούμπες είσθε και σας αρέσει το βόλεμα.
Ο μπάρμπα Στέλιος μετά τις εκλογές, πάει στο σπιτάκι του και στην δουλειά του και εξακολουθεί να στηρίζει την ΝΔ, τον Φάνη και την Έλενα, χωρίς πολλά πολλά, αφού ούτε συναντήσεις έχει, ούτε και τους καλεί στα τηλέφωνα.
Έχω πραγματικά φίλους σ΄ αυτές τις παρατάξεις και συνομιλώ μαζί τους, αν κάτι χρειασθεί να ρωτήσω.
Τώρα μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και θα δείτε πως κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, όπως λέει ο λαός, αλλά ο μπάρμπα Στέλιος πάλι στους ίδιους πάγκους θα είναι και θα ξέρουν όλοι πως θα ψηφίσει και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις ΝΔ, Φάνη και Έλενα, αλλά θα ξέρουν όλοι ποιους υποψηφίους βουλευτές θα ψηφίσει, ποιους Περιφερειακούς και ποιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Αυτή είναι η διαφορά μας και δεν μπορείτε να την κρύψετε.
Η ΝΔ, ο Φάνης και η Έλενα, γνωρίζουν αυτή την διαφορά, όπως γνωρίζουν πως ο μπάρμπα Στέλιος, ποτέ δεν τους τηλεφώνησε να τους πει, γιατί σας έχουν "κοντά τους".
Αν το έκανα αυτό, θα ήταν σαν να δεχόμουν πως δεν τους γνωρίζω καλά ή πως δεν ξέρω από πολιτική.