Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Το βιολί του συνεχίζει ο κ. Μπαλτάκος και δίνει δικαιώματα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Κόντρα και μόνο κόντρα έχει με τον κ. Αυγενάκη και είναι λάθος που προσπαθεί να πείσει τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων για το αντίθετο. Είναι τραγικό να δηλώνει δημόσια πως οι παράγοντες δεν πείσθηκαν για να ....εγγραφούν στο Μητρώο της ΓΓΑ, αλλά αναγκάσθηκαν!!!

- Κύριε Μπαλτάκο, καλά κάνει ο Αυγενάκης και γράφει όσα γράφει. Εσείς ο ίδιος του ζητούσατε παρατάσεις για να προλάβουν να εγγραφούν όλα τα σωματεία. Αλήθεια αφού τα πραγματικά σωματεία δεν φτάνουν ούτε στις 2.500, γιατί μιλούσατε για σχεδόν 5.000 σωματεία;;;;;

- Δεν ξέρετε την διαφορά; Είναι άλλο το να μοιρασθούν για παράδειγμα 10.000.000 ευρώ τα 5.000 σωματεία και άλλο τα ίδια χρήματα να τα μοιρασθούν 2.500 σωματεία. Στην πρώτη περίπτωση θα πάρει το κάθε σωματείο 2.000 ευρώ, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα πάρει από 4.000 ευρώ το καθένα.

- Κύριε Μπαλτάκο συνεχίστε και θα διαπιστώσετε πως η αγανάκτηση των παραγόντων των σωματείων θα χτυπήσει κόκκινο και θα παρακαλέσετε τον Αυγενάκη, να πει κάτι ή να δώσει μια παρατασούλα ακόμη για να πάρετε απόφαση ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αλλά να μην είσθε και ρόμπα ξεκο΄πυμπωτη.